bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 3 reactie threads

De AC zoekt…

 • Auteur
  Berichten
  • #17262
   Marco Weijers
   Deelnemer

   We achtten ons onklopbaar, een homogeen pelotonnetje. Ontspannen reden we door 2015 van klassieker naar klassieker. Uit dit groepje kwam niemand weg. Een heel weekend, even een barbecue en dan pakken we nog dat laatste sprintje naar 2016. Een moment van onoplettendheid, kijkend over de rechterschouder. Demarrages over links, voor we het wisten waren er twee weg. We keken elkaar aan, niemand ging ze halen. Weg waren ze om weg te blijven. De ploegleider slaat gefrustreerd op zijn stuur. Niets meer aan te doen…

   sempe1

   Zo kan het voelen als je een jaar lang als AC gezamenlijk bent opgetrokken langs alle activiteiten. Maar ja, soms kiezen AC leden voor een vertrek. Dat is geen probleem. Maar die twee moeten dan wel weer opgevangen worden met nieuwe enthousiaste leden die plaats willen nemen in ons pelotonnetje*.

   Net als in de koers wordt er dan gekeken wie je mee wilt hebben in je ontsnapping. Iedereen kan fietsen, maar doet hij ook kopwerk ? Is zij slechts een wieltjeszuiger ? Linkeballers wil je er niet bij hebben, dan laat je je net zo goed gelijk terugpakken. Wie willen we dan wel in onze waaier ? Doeners, aanpakkers, mensen met creatieve ideeën. Met zitvlees voor vergaderingen, met gevoel voor humor. Mensen die handig zijn met computers, die geen telefoonvrees hebben. Die contacten willen leggen met de buitenwereld. What’s appers. Trapstellers dus !

   Heb jij het gevoel aan een flink aantal van die beschrijvingen te voldoen en lijkt het je leuk mee te helpen aan de activiteiten van Tc Het Trapstel meld je dan aan bij de AC op het bekende e-mail adres. Of spreek iemand van de AC aan tijdens een rit de komende weken.

   *we hebben al 1 enthousiasteling gevonden, hopelijk kunnen we er bij de ALV twee presenteren. Onder luid gejuich, vanzelfsprekend.

  • #17285
   Anoniem
   Inactief

   Geachte heer Weijers,

   Gisteravond, 21 januari 2016, rond het tijdstip van, nee sorry, exact om 20:30 heb ik een digitale brief, in de volksmond ook wel mail genoemd, gestuurd naar het onvermelde mailadres zoals hier boven aangegeven. Ik had de list met het niet vermelden van het postadres natuurlijk snel door, deze truc werd naar alle waarschijnlijkheid in het leven geroepen om het koren van het kaf te scheiden. Zij die het mailadres niet konden vinden zijn naar alle waarschijnlijkheid geen dappere avonturiers die zich willen wagen aan het hierboven geschetste avontuur. Ik had echter in een “split second” door waar de aanmelding moest belanden en heb deze daar, zoals eerder vermeldt, gisteren om 20:30 uur gedeponeerd. Mijn onverschrokken hart en mijn analytisch vermogen hadden daar in deze weinig moeite mee.

   Helaas, ik heb de gehele dag verwachtingsvol uitgekeken naar een reactie van het front, de schrijnende teksten deden vermoeden dat de AC met de spreekwoordelijke handen in het haar zou zitten en elke aanmelding zou omarmen als ware het de winnaar van de wielerronde die de bekoorlijke ronde miss in zijn armen kon houden en van haar drie welverdiende zoenen op zijn wangen kreeg. Maar goed, het nodigde mij uit om iets meer dan 24 uur na mijn aanmelding u aan te schrijven middels het in Groninger toerfietsland welbekende gastenboek van deze club. Dit om mij er van te verzekeren dat er iemand zou zijn die de mailbox zou openen, mijn mail eruit zou halen en een, naar ik hoop, vreugde dansje zou maken om in te zien dat de AC naast de vermelde enthousiasteling een tweede persoon zou kunnen verwelkomen.

   Ik hoop van harte dat deze korte notitie uw ogen bereiken en ik daarmee een plek kan bemachtigen in de nimmer aflatende, onvermoeibare, legendarische en in wijde omstreken bekende AC, die met hart en ziel zijn leden voorziet van de gewenste activiteiten. Ik wil daar gaarne mijn steentje aan bijdragen, het lijkt mij dan ook geen probleem om over twee weken op de ALV mijn naam mee te nemen en te presenteren als nieuw AC lid. De term AC roept echter bij mij wel een associatie op met een zekere eetgelegenheid, het is mij tot op heden niet duidelijk of er een link is. Maar dat zal de toekomst uitwijzen.

   Ik zie uw reactie gaarne tegemoet en hoop dat mijn aanmelding en deze tekst u kunnen overtuigen dat ik een plek in de Activiteiten Commissie ambieer.

   Hoogachtend,
   Arno Sligte

  • #17286
   gj
   Gast

   Haha,
   en nog kunnen schrijven ook
   Mooi man..

  • #17294
   Luuk
   Deelnemer

   Fantastisch dat we nu al 2 kandidaten hebben en Arno natuurlijk van harte welkom als potentieel kandidaat.
   Voor andere leden schroom niet als je ook in interesse hebt.
   Stel je voor, verkiezingen voor de AC . Dat zou verfrissend zijn. :]

   groeten luuk
   ac lid

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht