bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 0 reactie threads

de Griffier

 • Auteur
  Berichten
  • #47192
   Bram
   Gast

   Beste rijders,
   De afgelopen jaren heb ik in september meerdere nachten in hotel de Griffier doorgebracht.
   Dit viel dan altijd samen met de Mergelheuvelland tweedaagse.(Mh2d)
   Vanuit dit hotel fiets je naar de mooiste plekjes in Zuid-Limburg. En ’s avonds loop je zo naar het centrum van Valkenburg.
   Sinds drie jaar heeft dit hotel een nieuwe eigenaar, een zeer sympathieke noorderling.
   Helaas wordt ook hij nu met de crisis geconfronteerd. Nu allerlei o.a. fietsevenementen worden afgeblazen blijven de reserveringen weg.
   Omdat ik een vaste klant van hem ben heeft hij mij onderstaande brief gestuurd. Met zijn toestemming wil ik het graag aan jullie doorgeven.
   Misschien kunnen we iets voor hem betekenen. Misschien hebben jullie plannen om in de naaste toekomst –volgend jaar mag ook- in Zuid-Limburg te fietsen dan zou dit een mooie uitvalsbasis kunnen zijn.
   In het verleden hebben meerdere fietsers van Trapstel hier overnacht.
   Ik zou zeggen lees zijn brief en kijk op de website. Het zou prachtig zijn dat we hem met meerdere reserveringen kunnen helpen. Groet, Bram van Huis.

   Goedemorgen,
   Het is nu zaterdagochtend, maar het is helemaal stil in het hotel! Op een normale zaterdag zouden we druk zijn met gasten. De corona-ellende heeft ons goed geraakt en de agenda voor ons hotel is dan ook griezelig leeg voor de komende maanden.
   Vooral nu er besloten is om ook enkele grote evenementen zoals de Amstel Goldrace niet door te laten gaan is de kans op herstel voor ons een heel stuk kleiner geworden.
   Toch willen we er veel aan doen om er toch nog een beter jaar van te maken. Dat komt alleen niet vanzelf! Daar hebben we hulp bij nodig en jouw steun is dan ook meer dan welkom.
   Natuurlijk vinden we het jammer dat we je daarvoor op dit moment moeten benaderen. Maar in de voorbije drie jaren dat wij ons hotel hebben was je wel onze gast en hopen we dat het bevallen is! Daarom willen we je ook vragen om weer onze gast te zijn. Uiteraard pas op het moment dat het land weer corona-vrij is en we weer normaal kunnen leven en de toerist uithangen.
   Je kunt ons al erg blij maken met je toezegging dat je straks weer onze gast zult zijn. Maar nog veel blijer worden we ervan als je nu al een tegoedbon voor die overnachting van ons wilt aanschaffen. We gaan hier nu niet dramatisch doen en zeggen dat het van levensbelang is, daarvoor zijn er op dit moment ernstiger zaken aan de orde! Wel kan jouw steun door de aanschaf van een of meer tegoedbonnen ervoor zorgen dat we onze rekeningen kunnen betalen en we zonder financiële achterstand straks de deuren weer openen. En natuurlijk zorgen we door het betalen van onze rekeningen dat ook onze leveranciers en partners niet hetzelfde overkomt.
   Wat hebben we dan in de aanbieding:
   • Een tegoedbon voor twee overnachtingen in een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt en een 3-gangen diner voor 180 euro;
   • Een tegoedbon voor twee overnachting in een eenpersoonskamer, inclusief ontbijt en een 3-gangen diner voor 130 euro.
   Hoe je een tegoedbon aan kunt schaffen hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. Je kunt gewoon deze mail beantwoorden en je bestelling doorgeven. Je krijgt van ons vervolgens een mail met de tegoedbon en een factuur.
   Zoals we al eerder in deze mail schreven hadden we je liever niet op deze manier willen benaderen. We willen dan ook benadrukken dat we naast de steun die je kunt bieden oprecht blij zijn om je weer in ons hotel te mogen verwelkomen!
   Bij voorbaat hartelijk dank voor jullie steun!
   Met een vriendelijke groet uit Valkenburg,
   Pien en Frans
   Hotel de Griffier,
   Broekhem 78,
   6301HK Valkenburg
   T: 043 60 16 994
   E: info@hoteldegriffier.nl
   W: http://www.hoteldegriffier.nl

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht