bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 8 reactie threads

De winter 11 stedentocht

 • Auteur
  Berichten
  • #24883
   Mathieu
   Deelnemer

   De griep heeft mij te grazen genomen. Ik ben niet op tijd of voldoende hersteld om de W11s te rijden. Mochten er liefhebbers zijn om hem met clubgenoten te rijden dan hoor ik het graag, kun je mijn kaart overnemen.

   Uit betrouwbare bron heb ik trouwens vernomen dat er binnen het Trapstel nog een paar kaarten vrijkomen . Het weer beloofd beter te worden als vorig jaar dus grijp je kans.

  • #24884
   Anoniem
   Inactief

   mijn kaart komt bij deze ook vrij. ik heb met pijn in het hart afscheid genomen van het idee dit jaar aan de W11S deel te nemen. in de plaats daarvan ga ik schaatsen, skiën, langlaufen en hondensleeën in zweden. ook goed voor de conditie haha

  • #24908
   José
   Gast

   Ik ben nog wel voornemens om te kijken hoe ver ik kan komen met W11steden tocht. Herwig app gestuurd maar lang niet online geweest….. Zijn de kaartjes er nog?

  • #24916
   Mathieu
   Deelnemer

   Ja hoor. De mijne is er in ieder geval nog

  • #24968
   Anoniem
   Inactief

   jose mijn kaartje is er nog hoor. dan kan mathieu ook mee 😉

  • #24997
   Luuk
   Deelnemer

   Succes morgen allen

  • #25027
   Michel
   Deelnemer

   Gisteren was het dan zover. De derde Winterelfstedentocht. De wekker ging rond kwart over 4. Om half zes werd ik bij de AH aan het Damsterdiep opgepikt door Jose, Antoinette en haar dochter Kisha. Leeuwarden was snel bereikt. Arno, Douwe, Yde, Jan Teake en Steven waren er ook al of kwamen er net aan. We kwamen Jaap, Wilma en Anne Jan ook nog tegen. Zij gingen hun eigen race rijden, Arno had de stempelkaarten afgelopen vrijdag ervoor gehaald bij Declathon. Tegen zeven uur konden we de ijshal in. Jose werd geweigerd omdat hij startgroep 3 had. Na bemiddeling van Arno mocht hij alsnog naar binnen en bij ons aansluiten. We reden snel Leeuwarden uit op weg naar Sneek. Dit was een bekend stuk. In het donker langs het water. Een mooi gezicht al die lampjes. In Sneek snel stempelen en op weg naar IJlst. Deze afstand is kort. Op de weg van IJlst naar Sloten bij Tjerkgaast tikte een deelnemer met zijn voorwiel tegen het achterwiel van Jan Teake aan waardoor deze man kwam te vallen. Er werd direct hulp verleend door ons maar de verwondingen en schade vielen mee. Na 65 kilometer besloten we koffie te drinken in Rijs. Daarna het stuk naar de IJsselmeerdijk. Naar Stavoren werd het tempo opgevoerd. In Stavoren werd weer gegroepeerd en een werd een stukje haring aangeboden. De dijk naar Hindeloopen werd ook in tempo afgelegd. Jose vertrok alvast uit Hindeloopen en wilde zijn eigen tempo rijden. Na Workum en Bolsward kwamen we hem weer tegen. De tocht werd voortgezet naar Harlingen waar we een hapje hebben gegeten. Jose ging al vast weer vooruit en we zagen hem weer in Leeuwarden. Franeker werd doorkruist en er werd koers gezet naar Stiens. Steven hielt het tempo hoog. In Stiens werd bij de ijsbaan erwtensoep aangeboden. Na Stiens kwam [vind ik] een prachtig gedeelte naar Dokkum. Bijna allemaal fietspaden langs het water. Bij Bartlehiem zijn we lopend over het bruggetje gegaan. Het was spekglad. In Dokkum nog een kop koffie gedronken en daarna aan de laatste kilometers begonnen. Zes kilometer voor Leeuwarden reed Arno lek maar hij verwisselde zijn band snel. In Leeuwarden viel de groep uit elkaar maar we kwamen allemaal bij de finish. Het kruisje in ontvangst genomen. Allemaal erg tevreden. Mooie route, droog en weinig wind en een goede support van Antoinette en Kisha welke de route als volgauto hebben afgelegd. In totaal 202 kilometer gefietst. Als er volgend jaar een vierde editie komt ben ik zeker van de partij.

  • #25037
   aliewassenaar
   Deelnemer

   Het liep als een trein dus (Trapsteltrein???).

   Alie

  • #25051
   Ger Ettes
   Gast

   Gefeliciteerd allemaal met het uitrijden van de Winter Elfstedentocht! Michel, bedankt voor het mooie verslag!

Weergave van 8 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht