bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 2 reactie threads

Fred Laarhuisclassic

 • Auteur
  Berichten
  • #56996
   Luuk
   Deelnemer

   Hallo fietsvrienden,
   van de week kreeg ik een appje met de vraag wil jij zondag wegkapitein zijn. Geen enkel probleem, gelukkig waren er meer wegkapiteins. Weet 1, 2,3 niet wie de anderen waren. Had mijn tradionele gele hesje al klaar gelegd.
   Vandaag was het zover, bandjes op spanning, buienradar gecheckt en op weg naar Stadspark met geel hesje.
   Bij de welkomchinees kwam ik er snel achter dat het hesje te warm zo zijn en dus de eerste klassieker zonder hesje.
   De groep die ik mocht dienen ,vertrok als eerste en we reden als de Herestraat in . Het gaf best een kick om met een grote groep Trapstellers deze straat in te rijden. Via en Via reden we via de Walfridus brug de stad uit .
   We reden via achterkant Aduard en daarna Zuidhorn naar Enumatil richting Hoogkerk en opeens ergens rechtsaf en weer links dan weer rechts of zoiets . En daar verscheen ook opeens een licht zonnetje en we kwamen op Strada Bianchi weg terecht om onze gravel technieken te trainen, Leuke afwisseling. Na het leekstermeer reden we richting Roden, Peize, Bunne , met voor mij soms een onbekend weggetje. Leuk om te doen . In Bunne aan de koffie in de tuinen van tijd. Zeer leuke plek met een tuin waar landschapskunst een rol speelt. Hoe dit zo kwam werd door de kunstenaar ook prima uitgelegd. Bedankt Fred leuke en verrassende plek. En natuurlijk is een classic zonder buitje geen classic. Gelukkig konden we met z’n allen schuilen. Daarna weer aan de rit en daar had Fred nog een verrassing. Langs de oude vloeivelden loopt ,zoals Michiel samenvatte een prachtig geitenpad die langs kunst en ongerepte natuur gaat.Ik ga binnenkort daar naar terug vond het een zeer inspirerende omgeving..Katinka en ik vonden het een mooie rit en waardige classic, Fred bedankt voor het bedenken.

   Groeten Luuk Riensema

  • #57006
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   De andere wegkapiteins waren Johan en Alie.

   Ikzelf kreeg vlak voor het einde (in het centrum van Hoogkerk) nog een klassieke klapband, waarschijnlijk met dank aan het gebroken glaswerk van de UnMute Us demonstratie waar we ’s ochtends in de binnenstad tussendoor geslalomd hadden… Dankzij de hulp van Coen en Seryl (en de folder van de beeldentuin als opvulling van de scheur in mijn binnenband) kon ik mijn tocht vervolgen, op weg naar het geitenpad! 😉

  • #57105
   Arnoud
   Sleutelbeheerder

   Was een mooie classic👍

Weergave van 2 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht