bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 13 reactie threads

gezelligste fietsclub

 • Auteur
  Berichten
  • #15153
   Luuk
   Deelnemer

   Kijk dat er veel passie is voor het fietsen is duidelijk maar de laatste paar dagen lees ik alleen maar discussie.Ik mis het ritverslag van zondag j.l. . Het staat met grote letters op de homesite en tot zaterdag was het ook de gezelligste fietsclub en als deze discussies konstant doorgaan dan moet ik ook maar eens overwegen om mijn lidmaatschap op te zeggen. Het begint er op te lijken dat ik lid van de meest discussiërende fietsclub lid ben en niet van de meest gezellige wat voordien altijd was.

  • #15154
   Anoniem
   Inactief

   Luke, see my comment about this in the Security thread.

   Do not even consider cancelling your membership, you are one of the reasons the club is so friendly!!

  • #15157
   Jan Willem
   Gast

   He Luuk, niet zo somber. Het is volgens mij niet het een of het ander. Gezelligheid hoeft discussie niet uit te sluiten, structuur hoeft vrijheid niet uit te sluiten, hard fietsen hoeft saamhorigheid niet uit te sluiten.

  • #15158
   Luuk
   Deelnemer

   Mag zo zijn JW. maar de uitstraling op het gastenboek is totaal anders en discussies nu maar face to face en tijdens het fietsen. Ik ben echt somber . ik hoop dat het snel veranderend want het gastenboek wordt ook door aspirant leden gelezen.En deze denken nu wat is dit.

  • #15162
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   He Luuk,

   in mijn beleving is één van de sterke punten van de club de open sfeer, af en toe (respectvol) met elkaar discussiëren hoort daar ook bij….

   Belangrijke discussies gaan wat mij betreft boven de uitstraling naar buiten, al snap ik je punt wel. Is deels ook een technische kwestie: het ‘gastenboek’ fungeert in praktijk voor 99% als ledenforum. Wil je de ‘vuile was’ niet buiten hangen dan zou je moeten kiezen voor het vergrendelen van bepaalde discussies achter een inlog-scherm.

   PS: goede remedie tegen somberheid: lekker fietsen in de buitenlucht! 😉

  • #15166
   Luuk
   Deelnemer

   Somberheid blijft. Ik heb veel leden enthousiast gemaakt voor de club en als men mij nu zal vragen om dit nu te doen. Dan zal dit niet gaan. Ik ben dat gevoel kwijt en dat vind ik een graadmeter. Dus ik hoop dat dit beter en de negatieve spiraal verdwijnt anders ben ik misschien niet weg bij de rode trein maar je zult me niet vaak zien. En met een stukje fietsen gaat dit niet weg. Ik hoop snel dat dit goed komt want ik heb binnen Trapstel toch echt vrienden en fietsvrienden gemaakt

   • #15173
    Ekko
    Gast

    Kom op man t is nog steeds de mooiste club en daar werk jij knettergoed aan mee! Even terugdenken aan alle mooie en ook moeilijke momenten die we hebben meegemmakt. 10 seconden dit alles op je laten inwerken en ik zie de mondhoeken naar boven krullen. Vast houden dat gevoel…. Lukie lukie lukie luuk

  • #15171
   Anoniem
   Inactief

   Luuk, kop op, het trekt wel weer bij. Ik snap echter zeker je sentiment, op dit moment is het gastenboek even niet een lekkere uitnodiging voor nieuwe leden (gelukkig is de grootste aanwas niet rond einde seizoen, behalve voor de oliebol-liefhebbers). De sombere tonen op het gastenboek zullen spoedig weer tot verder dan de beginpagina verbannen zijn, als we weer kunnen genieten van de ritverslagen van fietsen-met-bram-op-de-winterfiets, fietsen met patrick (misschien eens tijd voor een ‘schoon’ topic daarvoor zodat we minder hoeven te scrollen) en alle andere prachtige “kou? herfst? Ik weet niet waar je het over hebt”-ritverslagen!

  • #15174
   Jan van Wolferen
   Gast

   Hey Lucky!

   Hier alvast een virtuele knuffe!l!
   Morgen mag ik werken dus kan helaas niet met je fietsen, maar morgenavond gaan we feesten!! Je weet toch,
   “Wij zijn het Trapstel, Wij zijn de leukste”!! 🙂

  • #15188
   Jan Campa
   Deelnemer

   Morgenavond feesten? Heb ik iets gemist?

   Ook ik wil graag zeggen: Luuk, kop op. Het kan niet altijd vrijheid en blijheid zijn. Zonder wat moeilijke en sombere momenten ook geen leuke momenten. Ik vind het van een gezonde club getuigen dat ook dit allemaal gezegd kan worden. Als alles alleen maar lol en blijheid uitstraalt, dan geloof ik er ook geen bal van namelijk. Dan wordt er namelijk veel niet gezegd, maar opgekropt. Ik heb gisteren geleerd bij de heren van Merwijk en Jekkers dat je niets moet opkroppen, want dan gaat het pas fout!

  • #15190
   Luuk
   Deelnemer

   Tuurlijk weet ik dat het niet altijd huisje weltevree is maar zo heb ik niet nog niet meegemaakt en ik draai al een tijdje mee. In the good old days praten we de problemen de fiets uit of belden elkaar .Maar wat ik nu zie zijn discussies zonder dat ik emoties zie of hoor. En dat vind ik jammer Na een rit van Trapstel vraag ik altijd of er iets is en meestal wordt er positief gereageerd en bijna nooit is er iets. Daarom vind ik alles vreemd wat er gebeurd want op het gastenboek wordt weer van alles geroepen .Waarom kan dat niet na de rit en dan komt het misschien sneller bij de verantwoordelijke personen terecht en kunnen we het gastenboek gebruiken voor leukere zaken Als ik jullie reacties dan krijg ik toch wel een beter gevoel voor de toekomst dat wel gelukkig Ik dank jullie.
   En Jan Campa morgen bezoek ik een aantal leden een lezing van Bert Otten en Maarten Ducrot en ga daarna even een drankje doen

   Groeten Luuk

  • #15199
   Fred Lahuis
   Deelnemer

   Ik zie wel verhitte discussies, maar heb absoluut niet de indruk dat de algemene sfeer in onze club verziekt is of zo. Ik vind het natuurlijk wel schokkend te lezen dan Erik zijn lidmaatschap op wil zeggen en ik hoop dat hij weer snel bijdraait, misschien na een borrel met een paar lieve trapstellers. In de beste families zijn er af en toe flinke ruzies en dat moet er dan even uit. Ik vind het niet erg dat het gastenboek daar even door gedomineerd wordt. Vooral nu ik niet meer fietsend ben maar vrijwel alleen op de smalle ijzers sta blijf ik er toch een beetje bij, good or bad. Ik ken genoeg situaties binnen andere verenigingen waar conflicten zijn en die niet zo mooi open en bloot naar buiten komen. Mijn ervaring is dat dat veel erger is en het alleen maar langer door blijft gaan en vaak moeilijker tot een oplossing komt. Dus graag openheid houden en accepteren dat onenigheid er af en toe bij hoort. Als je dat niet wilt moet je geen leden (mensen) toe laten in de club, is alleen niet zo gezellig op de fiets.

  • #15202
   Ron
   Deelnemer

   Moed houden luuk we komen er wel Door heen .

  • #15207
   Dennis
   Gast

   Afgelopen zondag dan maar…

   Met kleine oogjes loop ik de deur uit om vervolgens weer snel naar binnen te wandelen. Wat is het koud! Met wat extra kleding op weg naar het Stadspark. Het feestje was toch weer iets te gezellig geweest en het leek af en toe of er kleine pingpongballetjes in mijn hoofd zaten. Meestal zie ik bij het oprijden van de Concourslaan al flink wat rood in de verte. Nu helemaal niks. Er zouden toch wel mensen komen. Gelukkig stond iedereen aan de overkant, in het zonnetje. Want het was koud, heeeel koud. Wie stonden er allemaal? Chris, Anne-Jan, Marten, Wilma, JanWillem, Gerda, Herwig en Diana (hopelijk ben ik niemand vergeten, is alweer een paar dagen geleden). Een eenzame csg-er wilde ook graag met ons meerijden. Ik denk dat hij niet in de gaten had dat de rest in Tecklenburg zat. Ik heb trouwens ook niet gemerkt dat hij is weggegaan.
   De wind kwam uit het noordoosten en wegkapitein Chris zette zich op kop. We gingen naar het noorden, Hoogkerk, Garnwerd, Winsum, Warffum, Noordpolderzijl waren de plaatsen die we passeerden op weg naar Nova Zembla. Een enkeling droeg een driekwartsbroek en ik vroeg me hoe zij dit vol hield. Het waaide hard. En de wind was genadeloos op het Hogeland richting het oosten. Met hoge regelmaat werd de snelheid naar beneden aangepast. Er zijn van die dagen dat het Hogeland oneindig lijkt. Gelukkig is de wegkapitein een ervaren zeiler en leidde hij zijn bemanning al laverend naar rustiger vaarwater. We bereikten de veilige haven van Uithuizen en parkeerden onze fietsen bij de stallen van de Menkemaborg. Hier maakten we gebruik van het wielerarrangement voor slechts 5 euro. Goede kwaliteit, vooral de appeltaart (en dit bleek nog wel de B-keuze van de gastdame te zijn). Uiteraard werd de afgelopen avond doorgenomen, werden de nadelen van trouwen in Las Vegas onder de loep genomen en werd het korte termijn geheugen van Marten getest (dit laatste heeft overigens niks met Las Vegas te maken).
   We reden terug over de mooie weggetjes van Doodstil, Rottum en Stitswerd. Voor sommigen was het tempo aan de hoge kant en ondergetekende zag zich dan ook genoodzaakt om achter in het peloton een gat in de weg over het hoofd te zien en te zorgen voor een noodzakelijke extra rustpauze. De band was meteen leeg en beschut achter een boerderij werd deze gezamenlijk vervangen. Verder naar Onderdendam waar de groep zich splitste: Chris naar Baflo, sommigen nog voor een extra lusje en de rest via Bedum naar huis. Helaas liep mijn band op de schitterend vlakke en schone weg weer in één keer leeg en leek uit nader onderzoek van de binnenband dat het probleem zich aan de wielkant zou moeten bevinden. Helaas nog geen braam of iets dergelijks kunnen vinden en dus reeds ik na vervanging toch nog lichtelijk zwetend naar huis, maar gelukkig bleef het bij 2 lekke banden.

   Het was een schitterende ochtend, koud maar stralend weer en heel gezellig, zoals altijd!

  • #15215
   Luuk
   Deelnemer

   Bedankt Dennis voor je verslag. Ik was die ochtend aan het rommel opruimen van de bbq

Weergave van 13 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht