bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 6 reactie threads

Hulp voor 2 september meefietsen in light tempo

 • Auteur
  Berichten
  • #29290
   Luuk
   Deelnemer

   Hallo fietsvrienden,

   Afgelopen weekend is Valthe Groningen geweest waar we enkele leden hulp om hulp gevraagd. Het waren niet tientallen leden maar toch hebben we enkele kunnen vinden die de club meegeholpen om de de tocht een succes te maken. Nogmaals dank daar voor. Toch heb ik nog een vraag wie kunnen mij en Matthieu helpen met het volgende
   Tourclub Wognum heeft dit jaar haar clubweekend in Groningen. Zij vinden het leuk om een prachtige route te rijden in ons trainingsgebied.
   Ik heb de vraag van hen gekregen of er Trapstellers bereid zijn om met hun een route te rijden, ze denken zelf aan een tocht van ongeveer 100 km met uiteraard een koffiestop en in light tempo
   Het weekend van 2 september zitten zij in van der Valk Westerbroek. Zij komen op vrijdag op de fiets vanuit Wognum en gaan zondag ook op de fiets weer terug.
   Matthieu en ik zullen ze helpen en we hebben om half tien afgesproken bij hun hotel. Het lijkt ons fantastisch dat we nog een paar rijders hebben . Dat moet toch lukken . Laaf het ons even weten .

   Groeten Luuk

  • #29301
   Luuk
   Deelnemer

   Tot nu toe alleen Katinka en Matthieu . Mocht je het fijn vinden om alsnog mee te willen doen dan stuur ik je de routes . Matthieu heeft 2 Routes gemaakt vanaf hun hotel en afhankelijk van de windrichting en hun wensen gaan we onze provincie laten zien. Mocht je nog mee willen fietsen dan laat het me even weten dan stuur ik je de routes op. Kun je nog even studeren voor de toerische informatie? Wij starten om 10 voor 9 bij de brug in Ruischerbrug en fietsen dan naar hun hotel in Westerbroek

   Groeten Luuk

  • #29303
   Geert Jan
   Deelnemer

   Mooi werk ,
   mentale ondersteuning is onderweg.
   veel succes en plezier morgen.

  • #29309
   Jan Campa
   Deelnemer

   Helaas geen tijd dit weekend, hoop dat het wel goed komt.

  • #29319
   Ekko Smith
   Deelnemer

   Overweeg na 5 weken blessure toch weer eens op de fiets te stappen. Tot morgenochtend, maar misschien moet ik wel afhaken als het niet lukt.

  • #29388
   Luuk
   Deelnemer

   Fietsvrienden,

   De fietsclub uit Wognum heeft Grunnen ontdekt , 16 man onder begeleiding van Katinka , Ekko , Matthieu en ik hebben ze de provincie laten zien. Ze hadden ons beloofd dat ze in traditie van ons gastenboek een ritverslag gaan schrijven. Dus vandaag beentjes omhoog. Maar ik kan jullie wel vertellen dat de begeleiders van Trapstel een fantastische dag hebben gehad.

   Groeten Luuk.

  • #29394
   Mathieu
   Deelnemer

   Ik schrok in eerste instantie bij het kennismakingsronde van de man met de fluit. Meer daarover later?

Weergave van 6 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht