bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 3 reactie threads

JVW Classic

 • Auteur
  Berichten
  • #21679
   Marco Weijers
   Deelnemer

   Zondag is het weer tijd voor de classic, traditie binnen het trapstel. Doordat de club zo gegroeid is, geen zelfgebakken appeltaart, wel een unieke locatie en route.
   Koffie en appelgebak voor Eur 3,- kom daar nog maar eens om op een gemiddelde zondag. Er zijn toertochten die duurder zijn heb ik begrepen.
   Zoals altijd wordt er gestart bij Ni Hao, gewoon om 09.00 uur…of nou ja, dan beginnen we met de verdeling van de groepen. Juist daar moeten we het nog even over hebben.
   De afgelopen jaren is gebleken dat aanpassen aan het ‘langzaamste tempo’ tot de koffie altijd prima gaat maar dat het na de koffie vaak wat onrustig werd.
   De beleving van fietsen in een toerclub met zoveel leden verschilt nu eenmaal en die ruimte is er ook bij het trapstel, dus waarom nu ook niet.
   In overleg is besloten om na de koffie een herverdeling te doen zodat we in de gebruikelijke groepen de terugweg naar de stad afleggen.
   Zoek dus na de koffie de groep op waarbij je je het prettigst voelt, uiteraard zullen we dit als AC nog even aansturen als de laatste kruimels uit onze mondhoeken zijn geveegd.
   Van de route kunnen we natuurlijk nog niets prijsgeven maar hij staat al wel bij de voorrijders in de Garmin, de voorrijders zijn te herkennen aan een geel hesje blijf daar dus svp achter….anders zijn het geen voorrijders meer. Omdat het zo uniek is dat iedereen naar dezelfde bestemming gaat, met dezelfde snelheid, is dit ook de kans om eens met iemand anders te kletsen dus klamp je bij de verdeling bij Ni Hao niet teveel vast aan de leden die je al kent. Ga eens op pad met wat andere gezichten, ik weet het zeker het zijn allemaal aardige lui.

   Oh ja, zoals het lijkt heeft Jan ook gezorgd voor echt Jan van Wolferen weer (dat lijkt sowieso een trapstel traditie bij evenementen). We hopen dat het meevalt, maar laat je niet ontmoedigen door een druppel. Ondanks dat er niet zelf gebakken is staat er natuurlijk wel overheerlijke appeltaart te wachten…..

   Tot zondag !

   Marco
   Namens de AC

   • Dit onderwerp is gewijzigd 6 jaren, 9 maanden geleden door Marco Weijers.
  • #21685
   Anoniem
   Inactief

   Ik zal er zijn, maar wel jammer van de herverdeling na de koffie op basis van snelheid. De Classic is in mijn ogen, samen met de Snerttocht, dé tocht met het principe ‘samen uit, samen thuis’. Kun je ook eens naast een ander fietsen en kennismaken met wielervrienden die je nog niet (goed) kent. Kortom, jammer dat De Classic lijdt onder de grillen van een groeiende en bloeiende vereniging. Jammer dat dit stukje romantiek verdwijnt.

   Tot morgen.

   • #21686
    Herman van Mal
    Gast

    Beste Almar,

    Dit lossen we toch gewoon op door, “na de koffie” en in jouw nieuwe groep, het doordraaien te introduceren. (Dit mag voor de koffie namelijk niet). Hierdoor kan jij, weliswaar binnen dezelfde groep, met iedereen kennismaken! 🙂

    • #21692
     Joke
     Deelnemer

     Voor de koffie mag er in een groep ook best wel wat gedraaid worden hoor. Het belangrijkste is dat we afstand houden tussen de groepen van ongeveer 10p. Tot morgen ! I

   • #21690
    Michiel Huisman
    Deelnemer

    hear, hear

    Ik sluit me volledig bij Almars betoog aan & pleit voor de herintroductie van de zelfgebakken appeltaart (desnoods met hulp van een werkgroep Appeltaart….)

    • Deze reactie is gewijzigd 6 jaren, 9 maanden geleden door Michiel Huisman.
  • #21697
   Anoniem
   Inactief

   Helemaal eens met Almar!Samen uit samen thuis!

  • #21698
   Luuk
   Deelnemer

   Nu even iets anders , wel komen allen. Jan heeft een prachtige route gemaakt en wat ik gezien veel natuurschoon en mooie locatie geregeld . Laat het weer je niet tegenhouden dus geef bij deze een kledingtip .Regenjasje mee.
   Misschien nodig maar het zal nooit zo regenen als bij de JokeHagtingclassic .Dat was ook 80 km in de regen fietsen.

   Tot morgen ?

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht