bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 3 reactie threads

Korte terugblik op Rondom Stad 2019

 • Auteur
  Berichten
  • #43453
   Leonie
   Deelnemer

   Rondom Stad 2019 – een mooie route door de ‘golden rand’ van ons Pronkjewail

   Rondom Stad: onze eigen club toertocht. Zekers weer een goedgeslaagd evenement dit jaar, maar… leeft het nog een beetje bij het Trapstel?
   Gelukkig activeert zaterdagochtend Jan Willem de boel een beetje op het gastenboek. Verschillende trapstellers verzamelen die zondagochtend bij de camping en vertrekken in hun medium, medium/light groep of in een andere formatie voor hun rondje. Na afloop nog even de gezelligheid op het campingterras opgezocht voor wat na- of bijpraten met andere deelnemers.
   Verder zijn er, gelukkig net op tijd, weer genoeg vrijwilligers om dit evenement soepel te kunnen laten verlopen. Naast de AC mensen waren dat dit jaar: Douwe, Harry, Eef, Peter L., Peter V., Lien, Joke, Ekko (last-minute vervangen door Pieter D – dank voor deze vriendendienst ☺), Alie’s Luuk (zo fijn dat je even wou bijspringen), Valentine, Robert, Katinka, Ronald, Jan D., Michiel en Conny. Jullie allemaal ONTZETTEND BEDANKT voor al jullie hulp. Zonder jullie hadden wij als AC het niet gered om een goed Rondom Stad neer te kunnen zetten.
   Samengevat ROS 2019: super weer, vele voldane gezichten bij terugkomst (zo! die 80 of 120 km heb ik toch maar weer mooi volbracht), en een goede opkomst (>200). Hierbij de wielerfanaat in alle soorten en maten: van de snelle fietsers tot de vele toerrijders waarvan er een aantal een paar keer per jaar de racefiets uit de schuur halen. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is het plezier om in goed gezelschap een mooie ronde te fietsen.

  • #43455
   Herman van Mal
   Deelnemer

   Uiteraard sluit ik mij volledig aan bij de lovende woorden van Leonie. Zonder vrijwilligers is ROS onmogelijk te realiseren.

   Leonie, ook jij ontzettend bedankt voor je geweldige inzet en tomeloze energie voor onze club. Mede door jouw inspanningen is ROS 2019 een succes geworden!

   Ik heb in elk geval een geweldige dag gehad, genoten van de prachtige route en het fijne gezelschap. Het kan niet anders, dan dat dit soort dagen je laten voelen wat voor geweldige hobby je eigenlijk hebt!

   Ga toch fietsen!

  • #43456
   Egbert
   Gast

   Het was weer prima uitgezet, mooi weer, en verder goed en gezellig. Dank en hulde aan de organisatie.
   In een mooi groepje, olv Jan Willem, heerlijk gereden. Tot de volgende.

  • #43484

   Leonie en andere leden van de AC: route koning Seryl, Luuk, Mathieu, Alie: het liep weer gesmeerd onder jullie leiding. Bedankt dat jullie deze dag weer mogelijk hebben gemaakt voor ons en de andere fietsers. Op naar 13-dorpentocht op 30 juni!

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht