bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 7 reactie threads

koude spieren

 • Auteur
  Berichten
  • #17999
   Geert Jan
   Deelnemer

   Koud was het niet.
   Eerder mistig, nevelig is dan mooier.
   Einde Helperzoom, half 8.
   Sebas, Jan C, Jaap, Wim A, Dennis, Wilma, Erik, ( het “hi Eric ” ergens in de wereld van de Bonzo Dog Band , Clapton werd bedoeld, bleef de hele dag bij me.
   In de TGV naar Rolde.
   Herman, José en Antoinette, Jannie en Waar is Gerda en Michiel completeerden het smaldeel uit Stad.
   3 x Knippen.
   Jannie, Gerda, Antoinette en de jongens José, Michiel et moi vormden het ouderwetse Light.
   De zon had er wat moeite mee, Lazy Sun, maar kwam er steeds meer door.
   De kantine van WKE had de koffie klaar en het appelgebak net als hun tegoeden bevroren leek het .
   Goed gepijld, mooie route, Top Dag.

  • #18000
   gj
   Gast

   En de winnaar van het Snertsprintje van verleden jaar,Jan van W.

  • #18001
   Luuk
   Deelnemer

   Vandaag kon ik niet op tijd aanwezig zijn op de alom geprezen koude spierentocht dan maar wat later op de weg. Dus om 9.15 op de fiets ? en richting spijk en dan even bij Nieuwe stad de Waddenzee gezien en via streekje Valom en Eemshaven richting Uithuizen en daarna naar stad
   Wie waren erbij ? De heer mist en mevrouw heel waterig zonnetje. Oh ja tante Pekel was er ook bij Dus gelukkig niet alleen. Mooie rit moet ik zeggen maar de leegte van het hoge noorden was moeilijk te zien soms was het zicht maar 200 meter maar het gaf ook magische beelden .
   In ieder geval rustig gereden want sommige bochten waren wat aan de gladde kant. Maar tegen 12 uur ging de temperatuur snel omhoog. Kortom een fijne zaterdag.

   Groeten Luuk.

  • #18002
   Mathieu
   Deelnemer

   Na een week klussen het laatste karweitje, opruimen. Dus geen koude spieren voor mij. Vanmiddag mezelf toch nog op een tocht getrakteerd.
   Niks mist, pekel en een waterig zonnetje, gewoon fantastisch weer met nauwelijks wind.

   • #18005
    Luuk
    Deelnemer

    Matthieu na een weekje klussen had je een zonnetje en een zoutarme rit wel verdiend dacht ik , ook had ik weinig wind trouwens.

  • #18007
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   Ook Homme en Herman zijn gesignaleerd tussen Rolde en Emmen, eerder vandaag.

  • #18008
   Jaap Vis
   Gast

   Nog even een rapportje van heavy. Voor rolde werd er even aangezet door de zware jongens, en toen de startplaats verlaten werd pasten de meeste aspirant heavy rijders voor een tempo rit. Jan Campa, Sebastiaan en Dennis reden een medium tempo, samen met Wim, Wilma en nog veel meer.
   Jan, Erik en ik reden gedrieën heavy, maar niet te. Jan zat zich te sparen voor morgen, Erik had nog maar 700 km in de benen. Om beurten een kilometer op kop, 36 per uur. Eigenlijk misten we het gezelschap van Sebastiaan, Dennis en Jan. Maar eerlijk is eerlijk, waren ze mee gegaan dan hadden we het ze moeilijk gemaakt.
   Grootste plus van de tocht is dat de wegen goed gekozen zijn, rustig, niet teveel bochten, lekker doorjagen. In de kantine van WKE zitten meer fietsers. En na een poos komen ook de heren en dame van medium en even later ook de lightgroep langs.Het gebak was bevroren, de koffie OK. Wij wachten tot het gebak ontdooit is, de medium groep is dan juist weer vertrokken. Als we weggaan zijn ze niet te zien maar ons tempo is hoog, rond de 37, Na 15 kilometer passeren we ze juist als een van hen problemen met zijn versnelling heeft. We rijden in een strak tempo naar Rolde en gaan aan de koffie.
   Samen met de mediumgroep rijden we naar stad, nog een ommetje om de 150 vol te maken. Het weer wordt ondertussen prachtig, al bijt de kou wel een beetje.
   Thuis de fiets klaargemaakt voor de ssprint morgen.
   Ik zal op mijn knieen vragen om droog weer, wellicht luistert Hij een keertje naar mij!!

   • #18014
    wim
    Gast

    Hij is je goedgezind Jaap en Hij houdt van fietsen. Je gebeden zijn verhoord. Succes vandaag!

  • #18012
   Geert Jan
   Deelnemer

   Jaap, meestal helpen dergelijke bedes niet.
   Neem nou het “LAAT ONS WEER EENS JUICHEN ” van ons aller FC Groningen. 0-3 verloren.

  • #18022
   Jaap Vis
   Gast

   Zij weten niet tot wie ze bidden. Ik bid tot de grote hemelse fietser. In mijn slaapkamer heb ik een directe lijn. Hij luistert, als het echt moet. Op de elfstedentocht kreeg ik visweer, op de snertsprint lenteweer.
   Ik vraag om goed weer, niet om een overwinning, daar moet je zelf voor zorgen. Daar is Tim dan weer goed in. En FC groningen niet.

Weergave van 7 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht