bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 2 reactie threads

Lesje Milieukunde

 • Auteur
  Berichten
  • #34204
   Luuk
   Deelnemer

   Om 9 uur afgesproken bij het gemeentehuis Midden-Groningen met Douwe, Ronald, Katinka, Rory, Michiel, Ronald, Valentine, Robert, Martijn, Lien, Katinka en ik. Deze route was niet gepijld maar kon gereden worden met voorrijders van Toer 75 , maar je kon het ook doen op eigen houtje met de Garmin of de mio. Nadat De nieuwe burgemeester had startsein gegeven reden we in grote groepen Hoogezand uit.
   Al gauw bleek dat Trapstellers hun eigen weg gingen zonder de voorrijders van toer 75. De route ging eerst de oost kant op van de nieuwe gemeente Midden Groningen en zo hebben we alle windrichtingen van deze nieuwe gemeente gehad. Voor de pauze in Zuidbroek bij het stoom en trammuseum reed er in onze slipstream een wat oudere renner lek met een harde knal. Stootlek dus .
   Wij reden eerst door maar zagen dat hij geen hulp kreeg van zijn fietsmaten dus sociaal als wij zijn gingen hem helpen. Maar tijdens de reparatie gooide hij zijn kapotte binnenband zo de berm in. Toen gaven we hem snel even een lesje milieukunde en uiteindelijk heeft hij hem keurig met excuus opgeruimd en in de prullenbak bij de pauzeplek.
   Nadat we het milieudelict verwerkt hadden reden we naar de koffie en bij vele kwam bij ons het filmpje op van een kapotte ketting in plat Gronings boven want zo ging dit pechgeval een beetje.in taalgebruik.en gedrag van deze oudere renner . Maar we zijn beschaafd.

   Kijk maar even op bovenstaande link . Na de koffie nog steeds een lekker zonnetje en wind in de rug maar vlak voor Hoogezand zat nog een extra lusje die Douwe, Martijn Robert ,Michiel en Rory wel gereden hebben. De rest vond het wel oké en reden de snelste route naar stad.
   Maar het is een prachtige route en ik denk dat ik deze nog wel eens rij.

   Groeten Luuk.

  • #34206
   Ekko Smith
   Deelnemer

   Mooi verslag man. We hadden vroeg contact

  • #34214
   Martijn
   Gast

   Was idd een mooie tocht in goed gezelschap. Dank jullie wel.

Weergave van 2 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht