bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 7 geneste reacties

Michiel's oerklassieker

 • Auteur
  Berichten
  • #44742 Reageer
   Leonie
   Bijdrager

   Tradities horen bij een club en geven de club een eigen karakter. Een mooi voorbeeld daarvan is de Classic. Elk jaar heeft 1 lid de eer om een bijzondere route samen te stellen voor alle anderen en dit jaar was het aan Michiel om iets moois voor ons te bedenken. Hij gaf het zijn invulling met een mooie route (‘de Oerklassieker’) door Drenthe waarin zoals de naam als zegt vleugjes oertijd onderweg was verwerkt. Hunebedden, grafheuvels, Neanderthalers vraag het maar en Michiel kan je er alles over vertellen en deed dat dan ook met groot enthousiasme. Gezelligheid en bijpraten met je medefietser stond centraal en daar was dan ook alle tijd voor gister op de fiets en onderweg op de camping onder het genot van flink wat overheerlijke zelfgemaakte appeltaarten en koffie. Daarbij kwam dat we echt bijzonder mooi zomerweer hadden, wat deze Classic ook memorabel maakt. Op het Noorderveld werd het stokje doorgegeven aan Wilma en ik ben benieuwd wat zij voor ons zal bedenken. Anyway, Michiel dank voor deze mooie en goed georganiseerde OERklassieker 2019.

  • #44744 Reageer
   Luuk
   Bijdrager

   Helaas waren we er dit jaar niet bij, andere fietsverplichtingen ,maar het doet me deugd dat we toch er een beetje bij waren door een appeltaart te bakken. Ik de boodschappen voor de appeltaart en Katinka het bakken. Wij bieden voor volgend jaar aan Wilma ook alvast een appeltaart aan. H

   Groeten Luuk en Katinka

  • #44765 Reageer
   Wilma Jansen
   Bijdrager

   Aah, dat vind ik een superaardig aanbod van je Luuk! Ik vind het een eer de klassieker te mogen organiseren, maar tegen taarten bakken zie ik het meeste op, dus hier ben ik heel erg blij mee!

  • #44772 Reageer
   Michiel Huisman
   Bijdrager

   Ik meldt me ook bij deze weer aan voor de taartenbaksquad,. Ik vindt het leuk om te doen!

  • #44781 Reageer
   Mathieu
   Bijdrager

   Een beetje vroeg, maar mits appels en mits rijp stel ik bij deze die beschikbaar voor de taart. Dit geldt ook voor de eventuele pruimen.
   En omdat vele handen werk licht maken wil ik mij ook melden voor de bakbrigade.

  • #44782 Reageer
   Wilma Jansen
   Bijdrager

   Aah, wat geweldig, dank jullie wel!

  • #44795 Reageer
   Fred Lahuis
   Bijdrager

   Als we dan niet weer in Limburg zijn kan hier vast ook wel een taart gebakken worden.

  • #44830 Reageer
   Wilma Jansen
   Bijdrager

   Was het maar vast zover, heb er al helemaal zin in!

Weergave van 7 geneste reacties
Reageer op: Reactie #44744 in Michiel's oerklassieker
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Annuleer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht