bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 1 genest reactie

Niek Waldijk

 • Auteur
  Berichten
  • #44747 Reageer
   Herman van Mal
   Bijdrager

   Komend weekend is het alweer 6 jaar geleden dat geheel onverwacht en door een zeer, zeer ongelukkige val van zijn fiets, Niek Waldijk is overleden.

   Zoals elk jaar zal er een hechte groep (fiets)vrienden van Niek afreizen naar Zuid-Limburg en daar op zaterdag 28 september, gezamenlijk met een aantal andere vrienden én collega’s, dezelfde tocht gaan rijden waarbij Niek om het leven kwam.
   We staan stil op de plek des onheils (waar een rode Trapstel bidon, vol met gedichten en spreuken voor Niek, hoog in een boom is opgehangen ter nagedachtenis) en komen daar samen met enkele familieleden.
   Met een lach en met een traan zullen we vervolgens onze rit hervatten, waarna we aan het einde van de middag door de familie zijn uitgenodigd om met elkaar te zijn en over Niek zijn memorabele momenten, zijn bijzonder fraaie lach en zijn ongelooflijke talent als fietser te mijmeren….. Mijn God, wat missen we hem!

  • #44773 Reageer
   Geert Jan
   Bijdrager

   Niet dat Niek er niet meer is,
   hij is verdwenen achter de horizon, we zien hem alleen niet meer.
   Dit was één van de vele berichtjes op het Gastenboek indertijd.
   Een bidon vol liefde.

   Mooie traditie om samen te komen in Limburg, mooi gebaar.
   Zelf kan ik daar niet bijzijn.

Weergave van 1 genest reactie
Reageer op: Niek Waldijk
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht