bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 3 reactie threads

nieuw TRAPSTEL evenement vr 18 mei: YOGA

 • Auteur
  Berichten
  • #33050
   Leonie
   Deelnemer

   Altijd al eens yoga willen proberen? Nu is je kans!

   De AC heeft, in samenwerking met Joke, een nieuw en uniek evenement gepland op vrijdagavond 18 mei. Een yoga sessie die helemaal speciaal voor ons wordt samengesteld, maar lees zelf meer hierover op de evenementenpagina.
   Wij hopen een groot aantal Trapstellers te mogen begroeten bij deze misschien voor velen een nieuwe ervaring. Dus geef je op via de inschrijflijst op de evenementenpagina. Bij deze sessie kunnen 15 personen deelnemen. Mocht het zo zijn dat de animo groter is en zou je toch nog graag mee willen doen, laat dan een comment achter. Dan gaan we kijken wat we kunnen regelen.

   • Dit onderwerp is gewijzigd 5 jaren, 1 maand geleden door Leonie.
  • #33085
   Herman van Mal
   Deelnemer

   Ik ben heel nieuwsgierig en vind dit een mooie kans om eens kennis te maken met deze, voor mij tot nu toe nog zwevende, tak van sport.
   Uit mezelf zou ik niet zomaar een proefles nemen maar op deze manier en door de deelname van meerdere van mijn fietsmaten zie ik geen enkel bezwaar meer om wél te gaan.

   De AC en Joke wil ik hierbij bedanken voor dit niet alledaagse initiatief.

   Sportieve groet,

   de Voorzitter

  • #33137
   Anoniem
   Inactief

   De vraag naar dit evenement is zo groot dat de lijst al vol is! Super leuk! Er is nu een reservelijst toegevoegd, mochten er mensen zijn die zich toch nog afmelden. En bij voldoende interesse kan er eventueel nog een yoga-les worden ingepland

  • #33169

   Yoga en zweven, het blijft een hardnekkig misverstand. Was het maar waar: ik zou dat wel mee willen maken, met de Rode Zweeftrein door het Groninger land. Dus voor het geval het toch geen misverstand blijkt te zijn,, heb ik mij aangemeld voor een reis met een extra trein. En anders kan het geen kwaad het stramme lijf wat op te rekken.

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht