bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 12 reactie threads

Nieuwe Renner in Beeld

 • Auteur
  Berichten
  • #41300
   Arnoud
   Sleutelbeheerder

   Er staat weer een nieuwe Renner in Beeld op de site onder Leden –> Renner in Beeld. Hij kocht zijn eerste racefiets op de rommelmarkt, maar fiets nu al een aardige tijd vooraan mee…

  • #41302
   Mathieu
   Deelnemer

   All weer een mooi pareltje aan het snoer. Maar het snoer is wel erg kort tegenwoordig, waar zijn toch al die fantastische verhalen gebleven? sinds er “onderhoud”aan de site is geweest zijn de meeste renners uit beeld verdwenen. En dat is zonde, immers zij bepalen voor een belangrijk deel de ziel van onze club. Wat mij betreft wordt alles op alles gezet om alles weer terug te halen.
   Zo mis ik ook het heroïsche verslag van Henrieke en Herwig tijdens hun “styrkeproven” in Noorwegen

  • #41310
   Arnoud
   Sleutelbeheerder

   De oude Renners in Beeld zijn bij het overzetten van de website per ongeluk weggehaald. Er is wel ergens een kopie, maar het schijnt erg lastig te zijn die individuele berichten terug te vinden. Wij als redactie zijn niet betrokken geweest bij het overzetten van de website en het opschonen, dus de precieze details daarvan weet ik niet. We gaan wel weer een mooi archief van Renners in Beeld opbouwen en als het op enig moment toch mogelijk blijkt, zetten we de oude RiB terug.

  • #41311
   Joke
   Deelnemer

   Het zou heel erg zonde zijn als ze zoek zijn geraakt.
   En dan druk ik me nog voorzichtig uit.

   • #41314
    Ekko Smith
    Deelnemer

    Ik heb hier op de achtergrond ook al een reactie over gegeven. Ik hoop, verwacht dat er serieus werk wordt gemaakt voor het terughalen van het RIB archief.
    Opdrachtgever neem je verantwoordelijkheid.

    • Deze reactie is gewijzigd 4 jaren, 8 maanden geleden door Ekko Smith.
  • #41317
   Anoniem
   Inactief

   Je kunt niet alleen maar de conclusie trekken dat er geen oude verslagen zijn van Renner in Beeld omdat de website is opgeschoond.
   Van wezenlijk belang is het dat alle bestaande verhalen binnen afzienbare tijd terug zijn op onze site. Probeer te achterhalen wat de precieze details zijn.

  • #41385
   Michel
   Deelnemer

   Het lijkt mij dat een professioneel website onderhoudsbedrijf voordat deze een site gaat opschonen toch wel een kopie of een backup heeft gemaakt. In deze tijden is het maken van een goede backup voordat werkzaamheden worden verricht noodzakelijk en zal elk professioneel bedrijf dit doen. Of is er iets misgegaan in de communicatie met het bedrijf? Van belang is dat de oude wielerverhalen en renner in beeld weer in te zien zijn.

  • #41387
   Ferry
   Gast

   Sluit me geheel aan bij Michel en eerdere reacties. Het kan niet zo zijn dat er bij het “opschonen” geen backup aan vooraf is gegaan. Kan me hooguit voorstellen dat het terugplaatsen van de backup en het vervolgens “opnieuw opschonen” extra uren kost. Maar dat is voor de verantwoordelijke uitvoerders all in the game.
   Niet alleen zijn de oude Renners in Beeld verdwenen (RiB=RIP), maar ook al de wielerverslagen. De onderwerpen Dolomieten, Frankrijk 2014 geven enkel melding “Sorry, hier is niets te zien”. Zou heel triest zijn als die niet meer terug zouden komen. Als deelnemer aan “Frankrijk 2014” weet ik nog hoe Ronald dagelijks op enthousiaste en humorvolle wijze verslag deed van de gang van zaken. Alles in het werk stellen dus om dit deel van de trapstelgeschiedenis te redden.

  • #41395
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   In het onwaarschijnlijke geval (toch…?!) dat er geen back-up is, is nog steeds niet alles verloren. Dan wordt het een kwestie van spitten op The Wayback Machine. ik heb al even gecontroleerd en hier staan momenteel 27 snapshots van onze website, waarbij de oudste uit 2012 dateert!

   https://web.archive.org

   Met een avondje klikken, knippen & plakken moeten hier de meeste verslagen terug te halen zijn….

  • #41396
   Geert Jan
   Deelnemer

   éénmaal archeoloog, altijd archeoloog!

   • #41401
    Michiel Huisman
    Deelnemer

    klopt, dat is een ongeneeslijke aandoening: ik wordt er voor behandeld, maar dat is alleen levensverlengend…. 😉

  • #41598
   Luuk
   Deelnemer

   Ze zijn terug de renners, ga vanavond met een goed glas genieten van de verhalen

  • #41599
   Geert Jan
   Deelnemer

   Zou een rubriek “ Renner uit beeld “ een optie zijn ?
   Tijdelijk, i.v.m. zeg maar een ziekenhuisopname of , onvoorstelbaar maar het bestaat echt , het beëindigen van het lidmaatschap.
   Toch dingen die gebeuren en het lijkt mij wel fijn om zoiets te weten, dan kan je er iets mee.

  • #41601
   Anoniem
   Inactief

   Ben heel blij dat alle renners in beeld weer terug zijn op onze site. Zij geven ons allen een inkijk hoe de diverse leden het fietsen hebben ontdekt en ieder op haar en zijn manier van geniet.
   Echter, blijft heel jammer dat alle bijbehorende foto’s zijn verdwenen.
   Graag had ik vernomen waarom de diverse berichten wel weer terug gezet zijn, maar waarom dat niet gelukt is met de desbetreffende foto’s

  • #41639
   Arnoud
   Sleutelbeheerder

   Marten is met de oude Renner in Beeld bezig. De fotos zijn volgens mij los van de berichten opgeslagen. Wellicht is het lastig om de juiste fotos weer bij de berichten te zoeken.

Weergave van 12 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht