bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 35 reactie threads

Nieuws van de kleding commissie

 • Auteur
  Berichten
  • #23254
   Marco Weijers
   Deelnemer

   Breaking news !

   Er is nieuws van de kleding commissie, kijk snel op deze link of kijk onder de tab vereniging bij clubkleding.

   Alle loftuitingen, vragen en opmerkingen kun je uiteraard hieronder kwijt.

   Geplaatst namens de kledingcommissie !

    

    

    

  • #23258
   Ekko
   Gast

   Nog twee parelmoer witte knoopjes op de achterzakken in het shirt, helemaal retro. Mooi ontwerp. Snel mijn huidige shirt naar de mallemoeren rijden

   • #23259
    Ekko
    Gast

    De witte band is iets smaller geworden en min een wit biesje op de mouwen, back to 78..

  • #23260
   Anoniem
   Inactief

   Ik vind het een goed initiatief en een heel mooi shirt! Over de broek ben ik minder te spreken, hier had het rood ook weer in terug moeten komen. Op deze manier is het geen tenue! Ik ken geen kledingset wat niet bij elkaar past, een gemiste kans. Het argument dag je ook een ander shirt bij de broek kan dragen vind ik niet relevant. Het hoort een geheel te zijn en dat is het nu helaas niet, erg jammer.

   • #23277
    gj
    Gast

    Misschien Trapstel in rood veranderen op de broekspijpen ?
    Zou het kersje op de taart kunnen zijn, het ziet er nu al heel smakelijk uit.

  • #23266
   Luuk
   Deelnemer

   Mooi pakje , kan me wel vinden in de vrij neutrale broek . Ik ben het niet eens met Marten vind het wel een mooi geheel.

  • #23269
   Wim
   Gast

   Moooooi!

  • #23280
   Jan van Wolferen
   Gast

   Schitterend!! Mooi klassiek. Een koersbroek dient zwart te zijn!!

  • #23281
   Anoniem
   Inactief

   Klopt Jan, was in de tijd dat schoenen zwart en sokken wit moesten zijn en dat we met commandeurs aan de bovenbuis reden. Nu moeten we met de tijd en mode meegaan!

  • #23282
   Chris
   Deelnemer

   Strak ontwerp. Een beetje terug in de tijd (zie homepage), maar dan met betere shirt verhoudingen “zwart, wit, rood met een smallere witte borstband”, … mooi! Jammer vind ik dat er een “Treinlogo”, de “trapsteltrein” (de fietswaaier)…ontbreekt! De zwarte broek is inderdaad een praktische, sobere oplossing….. misschien een wit trapstellogo op een rood vlak?

  • #23292
   Jan Campa
   Deelnemer

   Mooi dat er een nieuw ontwerp is! Ziet er prima uit, sowieso minder druk dan het huidige tenue. Begrijp ik nu goed dat dit ontwerp het al is? Ik vind het dan jammer dat er niet meer inspraak vanuit de club is gevraagd of bijvoorbeeld ontwerpvoorstellen zijn gedaan, waar de leden uit konden kiezen. Zoals te lezen zijn er wel verbeterpunten op te merken.

   Ook misschien leuk om het oude logo in het geheel te verwerken, gezien het retro? Jan vW had daar nog wel een voorbeeld van. Of zoals Chris aangeeft, een plek voor het ’treinlogo’ op het tenue.

  • #23297
   Fred Lahuis
   Deelnemer

   Mooi strak ontwerp, super dat dat er is.

   Ik ben het echter wel eens met Marten dat het rood terug had moeten komen in de broek en het een geheel met het shirt moet zijn. Het argument dat je er een ander shirt bij kan dragen vind ik onzin, het gaat om een mooi herkenbaar clubtenue met de nadruk op tenue.

   Ik had net als Jan ook verwacht dat er wel een korte clubiteratie zou zijn waar de leden hun voorkeur uit kunnen spreken over enkele ontwerp opties en/of alternatieven. Niet dat iedereen zich met alles moet bemoeien maar wel om te peilen wat de voorkeur is voor bv. duidelijk rood in de broek, treintje wel of niet….

  • #23302
   Wim
   Gast

   Ik vind die zwarte broek wel lekker simpel en strak. Door de vermelding Trapstel aan de onderzijde van de pijpen wordt een verband gelegd met het shirt en wordt het daardoor toch een geheel. Ik vind het echt een verbetering tov de huidige kledinglijn. (wel jammer van mijn huidige drie lange broeken, twee bibshorts, twee shirts korte mouwen, één shirt lange mouwen, een jas, beenstukken en een windstopper ;-(

   • #23303
    Marco Weijers
    Deelnemer

    In de kast leggen Wim. Over 25 jaar heet dat retro en moet je niet gek op kijken dat men de hoofdprijs ervoor wil betalen.

  • #23304
   Wim
   Gast

   Goed idee. Leg ik mijn trapstelbandana er ook bij. Overigens ben ik dan al 90 🙁

  • #23305
   Jose
   Gast

   Het simpele lijkt leuk, maar inderdaad mocht de koersbroek meer erbij horen, het hoort een tenue te zijn.
   Als de broek neutraal moet blijven kon er net zo goed alleen een shirt komen en kon iedereen naar gewil
   een zwart of rood of wat voor kleur dan ook kopen.
   Een simpele aanpassing naar rode rand zou al meer op lijken, en ook wat Jan zegt dat er niet naar meningen is gevraagd
   is jammer. Je ontwerpt iets wat je wilt dat je clubleden dragen, dan is het niet raar als ze ook mogen aangeven of ze met het
   ontwerp eens zijn.

  • #23310
   Sander
   Gast

   Prachtig setje, goed ontworpen wat mij betreft al begrijp ik de wens van sommigen om meer rood in de broek. Maar als volger van de regels (hij die zonder zonde is werpe de eerste cassette) kan ik deze broek alleen maar toejuichen: een koersbroek is zwart. Prachtig!

  • #23312
   Jan Willem
   Gast

   ik sluit me aan bij Marten en José. Misschien overstappen naar castelli blauw? Combineert beter met mijn andere shirts ?

   Zonder gekheid: Ik vind het een goed initiatief. Als we als club echt een andere kleding ontwerp willen ben ik er voorstander van om 3 ontwerpen uit te werken en dan te stemmen via email. De kledingcommissie heeft nu niet mijn mandaat om veel af te wijken van het huidige ontwerp.

  • #23314
   Ekko Smith
   Deelnemer

   Gelukkig wordt vormgeving niet democratisch besloten. En zeker geen referendum…..

   …alleen ik mis dat witte biesje op de mouw boven de rode en trapstel in rood op de broek. I.p.v. wit.
   Tsja maar ik heb me niet, niet actief, met de vormgeving bemoeid…

  • #23318
   Jan Willem
   Gast

   Ik ben wel voor democratie bij gebrek aan een fatsoenlijk alternatief. Dus gewoon de leden raadplegen bij serieuze besluiten. Zeker met een vertrekkend bestuur.

   • #23326
    Ekko Smith
    Deelnemer

    En ook bij onfatsoenlijk alternatief?

  • #23325
   Anoniem
   Inactief

   Het shirt is prachtig. Nu de broek nog.

  • #23348
   Anoniem
   Inactief

   Prachtig retro shirt!!!

  • #23372
   Wilma Jansen
   Deelnemer

   Ik lees met verbazing sommige reacties over geen mandaat en de wens voor varianten waaruit gekozen kan worden. Als de activiteitencommissie het clubweekend voorbereidt, dan zeggen we toch ook niet: ik wil liever naar die en die bestemming of naar dat en dat hotel? Of leg ons drie reisvoorstellen voor waaruit we kunnen kiezen? Nee, dan zijn we bij dat sommigen in hun vrije tijd en naar beste eer en geweten dat voor ons willen organiseren. En spreekt het je aan dan ga je mee en anders niet.

   Als je heel graag wil dat de clubkleding precies aan jouw verwachtingen voldoet, dan zorg je dat je in de kleding commissie zit. Daar was volgens mij nog best ruimte voor. En mandaat, dat geven we het bestuur op de alv en die vraagt vervolgens commissies om met voorstellen te komen. Het bestuur heeft ingestemd en het ontwerp wordt ons op de alv voorgelegd. Wat mij betreft zie ik het dan en besluit ik of ik het wel of niet wil dragen/kopen, op dezelfde manier als dat er een voorstel voor het clubweekend ligt.

   Bovendien weet ik dat de kledingcommissie voorlopige ontwerpen meermalen tijdens clubritten aan groepen hebben voorgelegd en dat met dat commentaar echt iets is gedaan. En voor mezelf: ik kijk uit naar nieuwe kleding, de huidige dameskleding vind ik erg slecht gemaakt!

   • #23393
    Jan Willem
    Gast

    Ik ben het niet met je eens Wilma. Compleet out of the blue wordt een voorstel gedaan voor nieuwe clubkleding. De kledingcommissie regelde altijd nieuwe bestellingen, niet een nieuw ontwerp. Een club is herkenbaar door de kleding. Als je dat wilt veranderen moet je echt meer mandaat halen bij de leden. En als je iets vrijwillig doet wil dat niet zeggen dat je dat meer mandaat hebt. Juist niet. ” Ik bestuur vrijwillig dus ik ik mag zelf keuzes maken…” dit lijkt me zeker niet een goed moto voor een club.

    ps. Een reisje naar de Ardennen is echt iets anders dan clubkleding

    • #23399
     Marco Weijers
     Deelnemer

     Hier kan ik me enigzins in vinden. Ik heb, net als Wilma, met verbazing gekeken naar de reacties. De kledingcommissie is enthousiast, zet zich in zijn vrije tijd in voor de club, iets wat tegenwoordig bij veel clubs een groot probleem is. De mondigheid van leden maakt mensen , in het algemeen, naar mijn idee steeds minder enthousiast om de nek uit te steken. Dat er wat commentaar is dat kun je, zeker bij het Trapstel, wel incalculeren. Wel vraag ik mij af hoeveel mensen er daadwerkelijk voor en tegen zijn, als ik tel (inclusief mijzelf) slaat de teller toch in het voordeel van de positieve reacties uit. Maar de tegenstanders roeren zich vaak wat meer. Je eerste opmerking over een mandaat deed mij de wenkbrouwen fronsen. Een kledingcommissie heeft namelijk maar 1 mandaat nodig , die van het bestuur. Nu je de opmerking nuanceert snap ik het punt. Het is een vrij rigoreuze wijziging in het uiterlijk van de club. Hebben wij als leden daar dan wel een mandaat voor gegeven aan het bestuur. Of is het feit dat wij ze hebben geaccepteerd als bestuur reeds het mandaat ?

     Het uiteindelijke uiterlijk zal altijd onderwerp van discussie blijven, zoals Wim enkele posts hier beneden al prima heeft verwoord. De vraag is dan eigenlijk alleen, willen we zo rigoreus snijden in het uiterlijk van de club en heeft het bestuur de bevoegdheid om dat te doen zonder raadpleging van de leden ?

     Is er niet een commissie bierviltje met statuten bezig ?

  • #23375
   Hans
   Deelnemer

   Afgezien van democratische besluitvorming, vind ik wel dat uit de reacties een duidelijke tendens naar voren komt. Er is algehele instemming met de eenvoud van dit ontwerp. Omdat er geen andere ontwerpen zijn ingediend, valt er verder niet veel te kiezen. Los van smaak, vind ik vanuit mijn achtergrond als ontwerper dat er een evenwichtig tenue is gepresenteerd (over smaak valt niet te twisten).
   Toevallig ben ik zijdelings betrokken geraakt in de totstandkoming van het voorstel. Die bleef beperkt tot enkele opmerkingen over het lettertype en plaatsing en grootte van de teksten. Verder heb ik e.e.a. mogen visualiseren. O.a. heb ik shirt en broek tot een tenue samengevoegd (kan iemand van de comm. die hierbij plaatsen?). Daaruit kun je afleiden dat shirt en broek in hun eenvoud perfect op elkaar zijn afgestemd: ze geven op minimale wijze de informatie die de club behelst, zonder opsmuk en leukigheid: de kleuren rood, wit en zwart, evenwichtig verdeeld over het tenue (shirt en broek). De zwarte letters verbinden de zwarte, witte en rode kleurvlakken. De witte merktekens op de rugzak (rbl!) en de broekspijpen (TRAPSTEL) zijn de enige (nuttige) accenten.
   Overigens vind ik niet dat er sprake van “retro’ (vergelijkbaar met een boerderettes!), hooguit van een knipoog naar het oude shirt (idd zie hoofdpagina).

   • #23407
    Fred Lahuis
    Deelnemer

    Niet de discussie aan te willen gaan of grijs een kleur is of niet, maar zoals het nu is is deze
    gebruikt in de broek. Dus nu wordt er gewerkt met rood, wit zwart EN grijs.
    Uit oogpunt van eenvoud en consequent kleurgebruik zou ik er dan liever voor kiezen om
    het grijs te vervangen door rood en de trapstel letters in de broek weer te geven in zwart.
    Ook de stiknaden in de broek rood en dan komt de rode lijn op zwart (rits in shirt) terug
    in de broek.

  • #23380
   Anoniem
   Inactief

   Helaas niet met je eens Hans, ik lees uit de reacties dat men de combinatie broek shirt niet een mooi tenue tot resultaat heeft. Het rode in de broek wordt gemist. Wij kennen elkaars standpunt en hebben er al over gediscuteerd, maar het gaat niet alleen om onze mening. Het gaat om wat meerderen belangrijk vind en niet de mening van een commissielid. Nogmaals ik vind het basis ontwerp heel mooi, maar het is geen tenue.

  • #23382
   Hans
   Deelnemer

   Marten, ik heb niet mijn mening gegeven, juist niet. Ik heb alleen op ‘objectieve’ grond willen aangeven dat er wel degelijk sprake is van een tenue. Of dat mooi of lelijk gevonden wordt is wat anders. Daar doet ieder z’n zegje over. Ik vind het een mooi tenue 🙂

  • #23383
   Anoniem
   Inactief

   Er zijn toch diverse reacties die het niet als een tenue zien, maar als een mooi shirt en zoals iemand schreef “nu de broek nog”.

  • #23386
   Hans
   Deelnemer

   .. en zo hoort het ook

  • #23389
   Wim
   Gast

   Ik kan mij helemaal vinden in de toelichting van Hans op de ontwerp-aspecten van het nieuwe tenue. Prima verwoord. Wat mij betreft is de nieuwe broek er dus al. Overigens valt er over smaak soms best te twisten; zo heeft de één nu eenmaal een wat meer ontwikkelde smaak dan de ander om over goede of slechte smaak maar te zwijgen ?

  • #23404
   Tiemen
   Deelnemer

   Is het zakje al vol?
   Nee hoor, er kan gerust nog wat bij.
   Mooi, dan bij deze mijn duit.
   (https://nl.wikipedia.org/wiki/Duit)

   Mijn ervaring is dat een kledingcommissie het per definitie nooit goed kan doen. Dat is niet voorbehouden aan het trapstel maar zou zo maar eens een universeel begrip kunnen zijn.
   Het huidige tenue waarin wij nu rijden is ontsproten aan de hersenspinsels van Luuk, GJ en mijzelf.
   Onder het genot van ettelijke flesjes Leffe brûne en gewapend met kleurstiften gingen wij los op vellen papier. De figuurlijke rode trein moest en zou ook visueel in het landschap
   waarneembaar moeten zijn. Het logo van het trapstel; de waaier. Een ontwerp van, naar ik meen Hans N. (ja toch?) werd door een ontwerper gemoderniseerd. In samenspraak met Veltec
   werd het tenue langzamerhand definitief. Wij waren apetrots op het eindresultaat. Vol trots presenteerden wij het ontwerp en de bijbehorende bestelkosten op de website.
   Wij stonden klaar voor de steunbetuigingen en de complimenten. Ja, die kwamen er natuurlijk wel maar het commentaar op vanalles en nog wat rond het tenue was niet van de lucht.
   Je kunt het zo gek niet bedenken of er waren wel leden te vinden die klaar stonden met hun mening. Geweldig, maar het leidt uiteindelijk niet tot een tenue waar iedereen tevreden
   over is. Na een aantal jaren de kleding voor de club te hebben geregeld ben ik er van overtuigd dat dit ook nooit gaat lukken.
   Daarom ook ten eerste alle hulde voor de huidige commissie dat zij deze taak op zich hebben willen nemen. BEDANKT!

   Het is een mooi tenue in zijn eenvoud. Toch mis ik iets: het logo!
   Ik kan mij vinden in het voorstel om op de ALV of website een verkiezing te houden tussen 2 of 3 ontwerpen.Vooral omdat het erg afwijkt van ons huidige tenue. Komt dat er niet van
   dan heb ik daar vrede mee.

   Nogmaals, kledingcommissie: bedankt!

   • #23405
    Fred Lahuis
    Deelnemer

    Tiemen,

    Volgens mij heeft de kledingcommissie het heel goed gedaan als ik de reacties zo zie.
    Ik lees voornamelijk positieve reacties en geen enkele echt negatieve.
    Er is geen kritiek op het basisontwerp, dus hulde aan de ontwerpers.

    De op- en aanmerkingen die gemaakt zijn zijn valide en blijven beperkt tot het terugkomen
    van trapstel rood in de broek en het logo.

    Het lijkt mij inderdaad prima als hierover op de ALV gediscussieerd word en er dan een
    definitief besluit komt. Als er geen ALV discussie komt en de kledingcommissie besluit
    vind ik het ook goed.
    Het feit dat ik (en dat geldt denk ik voor de meesten) een mening heb over aspecten
    van het ontwerp en deze uit betekent niet dat ik het afkeur.

    Nogmaals, goed werk en bedankt.

  • #23406
   Anoniem
   Inactief

   Als reactie wil ik nog kwijt dat de kledingcommissie maar uit 2 leden bestaat, het waren er vier (waaronder ik ook) maar twee hebben bedankt omdat ze het niet eens waren met de voorwaarden vooraf door het bestuur. Daarna heb ik geen oproep gezien om toe te treden tot de commissie.
   Ik weet niet of ik een meer ontwikkelde smaak heb, maar als ik de reacties zie kom ik wel op een meerderheid die het rood op de broek mist. Verder ben ik het eens met de standpunten van JW, een dergelijke wijziging moet toch in een breder verband en meer instemming gebeuren. Overigens is het initiatief van de kleding commissie goed, maar nu zou het mooier zijn om het breder te trekken en de leden er in te betrekken. Een aantal keuzes was zeker op zijn plaats geweest. Ik zou het heel jammer vinden als er door dit proces straks weer velen met andere kleding rijden. Ben altijd jaloers als ik andere clubs zie rijden in (bijna) allemaal clubkleding.

  • #23420
   Katinka Riensema
   Gast

   Ik volg dit onderwerp al enige tijd, en verbaas me over de felheid van sommige reacties. Uit ervaring (andere vereniging) weet ik dat je met 30 man al geen unanieme beslissing over zoiets als kleding kan nemen, laat staan een club met 150 man. Persoonlijk vind ik dat het een goed doordacht ontwerp is met duidelijke keuzes. Het is aan een ieder om te beslissen of dit kleding is waar je in wil rijden. Ik ben er blij mee.

  • #23424
   Marco
   Gast

   Ik kan me goed vinden met de reactie’s van hierboven.

   Ik heb nog een aantal vragen.?

   Waarom is er gekozen voor een nieuwe kleding ontwerp.?
   Voldoet het huidige ontwerp niet meer.?

   Een commissie heeft toch als doel om het een en andere te bedenken/voorbereiden en dan aan de leden te presenteren.

   Natuurlijk is het niet makkelijk om een ontwerp te maken die iedereen goed keurt.
   Maar waarom is niet gekozen voor 3 ontwerpen en die presenteren op de ALV.
   Dan kan er ook gestemd worden door de leden.

   Als de kleding commissie nog maar uit 2 leden bestaat waarom is er niet gevraagd of er mensen willen toe treden tot deze commissie.

   Marco

   • #23426
    Ekko Smith
    Deelnemer

    And at last, the man himself and his dress. If there’s one who’ s got the right to speak. Lets call his name. M. Mapei! Love this club…love this team. Op naar de oliebollen.

  • #23428
   Anoniem
   Inactief

   Wat een commotie!

   Zo zie je maar hoe een nieuw kledingontwerp eindelijk weer eens mensen betrekt op het gastenboek. En terecht want kleding gaat ons allemaal aan.
   Nog even onze gedachten op een rij:
   – We wilden een modernisering van het tenue. Maar wel zo dat het past in de traditie. Vandaar de knipoog naar het verleden.
   – We wilden een flexibel tenue. Sommigen zweren bij een Assos broek, anderen bij een Castelli. We wilden een shirt waarbij een willekeurige zwarte broek niet detoneert.
   – We wilden een tenue. Volgens ons is dit een tenue. Sommigen beweren dat daar rood voor nodig is, wij denken daar echt anders over. Juist met dit shirt moet je een zwarte broek dragen. Zoals Hans opmerkte, de belettering, de kleur van de band, die verwijst naar de naden in het shirt, dat maakt een tenue. Het horizontale rood, wit, zwart wordt er door afgemaakt.
   – Nog een ding over de broek. Het is een kwaliteitsbroek, zeker de hoge kwaliteit kan zich meten met de beste broeken. Zo’n broek wil je misschien vaker dragen dan je denkt. Ook de middenklasse broek is volgens ons beter dan de huidige broek. Veel van de criticasters zie ik met andere broeken en shirts dan die van het Trapstel rijden. Wat de broek betreft is dat nu niet meer nodig.
   – Het was voor ons niet te doen om met drie gelijkwaardige voorstellen te komen.
   Dat is de inhoud, wij staan pal voor dit tenue.

   In de vereniging hebben we het zo geregeld dat we een bestuur kiezen. Het bestuur benoemt commissies. Wie interesse heeft gaat er in zitten. Er zijn plekken genoeg in de kledingcommissie. Wie er zijn energie in kwijt wil, is welkom. De commissies doen voorstellen aan het bestuur en gaan door met de voorstellen als het bestuur akkoord is. Daar ligt het mandaat.

   In de weken voor ons besluit hebben we op allerlei bijeenkomsten en trainingen de kleding getoond en om commentaar gevraagd. De keus voor de broek en de gedachten er achter hebben we voorgelegd. Ook het wit in het kraagje kwam aan bod. Alle aanwezige leden vonden het unaniem een mooi tenue. De geluiden over een gekleurde broek hoorden we, maar er was lang geen meerderheid voor. Het leidde er toe dat we nog wat meer gelet hebben op het geheel. En dat het een geheel is, staat voor ons als een paal boven water.
   Ik hoop dat ik op deze manier misschien wat mensen tot positieve gedachten kan brengen. En dat ze lid willen worden van de kledingcommissie, om hun energie om te zetten in mooie aanpassingen aan de kleding de komende jaren!

   • #23432
    Jan Campa
    Deelnemer

    Even een korte reactie van mijn kant.
    We kiezen het bestuur voor het dagelijkse reilen en zeilen van de club en vertegenwoordiging naar buiten. Niet om zelf dingen te bedenken, zonder voor te leggen aan de leden. Er is geen mandaat daarin besloten voor kleding, zonder de leden te betrekken. Sterker nog, het Huishoudelijk Reglement geeft aan dat er een schriftelijk opgestelde taakomschrijving en werkwijze moet zijn (artikel 17). Graag zou ik zien hoe dit handelen van de kledingcommissie in lijn is daarmee, gezien dit document nog niet is vastgesteld en/of bekend gemaakt. Tot die tijd lijkt mij de vraag of hier mandaat voor is, zoals Jan Willem aangeeft, nog zeer terecht. Vergelijking met het clubweekend gaat wat mij betreft mank, gezien het hier om een uitzonderlijke situatie gaat. We hebben niet elk jaar een nieuw tenue, wel een clubweekend.

    Het willekeurig leden vragen wat zij er van vinden vind ik een merkwaardige manier van te werk gaan. Wat is er op tegen om dit verenigingsbreed te vragen? Eerlijk gezegd verbaast het mij dat deze route is gekozen, terwijl ik zo inschat dat er genoeg draagvlak is in de club. Nu sneeuwt het doel nogal onder bij de handelswijze. Wat mij betreft steekt dat het meest.

    Dit alles overigens los van het feit dat ik het een goed initiatief vind om een nieuw tenue voor te stellen. Dit idee had ik zelf ook al, maar wilde daarvoor de komende ALV afwachten.

  • #23434
   Marco
   Gast

   Ik blijf het vreemd vinden dat er al een besluit is genomen terwijl de leden vergadering er aan komt.?

   Waarom is er geen mail uit gegaan vanuit het bestuur hierover.
   Met de boodschap wij zijn van plan het trapstel tenue te wijzigen.
   De commissie bestaat op dit moment nog maar uit 2 leden wie wil er mee helpen met het ontwikkelen van het nieuwe trapstel tenue.?

   Niet iedereen lees het gastenboek of heeft tijd om bij trainingen aanwezig te zijn.

   Ik vind het allemaal een beetje kort door de bocht.

  • #23435

   Jongens, laten we deze zaak niet verder op het gb bespreken. We gaan het hier niet oplossen. Daar is de alv voor. Kom vooral en spreek je daar uit.
   Ik wil nog wel ff kwijt dat wij als bestuur alle waardering en respect hebben voor het werk dat de kledingcommissie heeft verricht en de zorgvuldige manier waarop ze dit hebben aangepakt.

  • #23471
   Marco
   Gast

   Ik heb ook respect en waardering voor de kleding commissie , maar ook voor mensen die in andere commissie’s zitten.

   Maar ik vind niet dat 2 mensen plus het bestuur kunnen beslissen wat een club van 150 mannen/vrouwen gaan dragen.

   Een normale gang van zaken is dat er een keuze moment komt.

   Ronald ik vraag hier ook niet dat jullie het gaan oplossen op het gastenboek.
   Ik heb hier alleen een paar vragen gesteld waar ik nog geen antwoord op heb gekregen.

   Marco

  • #23474
   Jan Willem
   Gast

   Vervolg van deze discussie op ALV lijkt me goed. Ik hoor graag hoe het daar geagendeerd gaat worden. Mijn voorstel zou zijn om eerst te stemmen over wel of geen nieuw ontwerp en daarna over de te nemen vervolgstappen , wie daarbij betrokken worden en hoe de besluitvorming zal gebeuren.

  • #23513
   Geeske
   Gast

   Dat wordt volle bak. Ik kan me er nu al op verheugen.

Weergave van 35 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht