bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 2 reactie threads

NYR 2019

 • Auteur
  Berichten
  • #42065
   Jose
   Deelnemer

   Dan was her zover,
   Op de fiets richting stadspark vroeg ik mij af met hoeveel mannen en vrouwen we zouden zijn!
   Mijn logee en fietsmaat had immers zelf al afgehakt.
   Ik dook het stadspark in, toch redelijk wat volk op de been, hoe zou het bij de Ni Hao zijn?

   Groot was mijn verassing bij het zien van al het rood van Trapstel die stonden te wachten, handjes schudden en gelukkig nieuwjaar wensen en het gesprek over de te volgen route begon, er werd besloten richting Zoutkamp te rijden, op dat moment kwam Leonie de hoek omscheuren, wat een geweldige groep! We reden het park uit, lekker in het zonnetje langs Hoogkerk kwamen we een wandelaar tegen, Sem, de ATB man, groetend voorbij gereden. Zonnetje scheen, maar de wind…… er stond een harde wind, met moeite werd de groep bij elkaar gehouden! Voorbij Enumatil werd het duidelijk na een inventarisatie van Chris, Zoutkamp ging het niet worden, Gaarkeuken werd als keerpunt aangewezen, af en toe ging de tempo wat omhoog, dit werd Harry W. teveel en hij besloot rustig en alleen verder te gaan, win toerden verder en bij Gaarkeuken was het inderdaad 2x rechtsom en werd koers richting stad gezet, ni was de wind schuin van achter ons gunstig gestemd, echter werd er voorzichtig gebruik van gemaakt, in een snelle draf gingen we langs het kanaal voorbij Aduard en richting stad, bij de brug nog een rondvraag en de vraag of we nog ergens koffie gingen drinken! Toen begon het te regenen, toen was een ieder over eens, zo snel mogelijk naar huis! Tevreden na een warme douche op de bank geploft!!
   De eerste 50km en voor anderen wat meer zit erop voor 2019, een goed begin!

   Ik zal waarschijnlijk in de aftiteling wat namen vergeten denk ik, maar die ik wel weet zijn: Harry T, Harry W, Chris, Peter,Douwe, Leonie, Ary, Mathieu, Conny, Pieter, Geert-Jan, Ferry en ik!

   Allen bedankt dat jullie gehoor aan mijn uitnodiging hebben gegeven en hoop dit jaar nog vele mooie kilometers samen te maken!!

  • #42066
   Geert Jan
   Deelnemer

   Peter was er.
   Waar was Ekko ?

   Nieuwe Renner in berld geplaatst.

   Beste wensen.

  • #42067
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   Ondanks alle goed voornemens (qua fietsen 😉 ) gisteravond wat te veel wijn gehad en vervolgens te weinig slaap. Toch weer in slaap gesukkeld en toen was het ineens 11:30 uur….
   Gelukkig een mooie opkomst, dank aan Jose voor dit mooie initiatief! Ik heb zelf een uurtje later een vergelijkbaar rondje gemaakt, maar de wind was inderdaad fors.

   De eerste kilometers van het nieuwe jaar zijn binnen, op naar meer!

Weergave van 2 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht