bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 4 reactie threads

Oetztaler Radmarathon 2019

 • Auteur
  Berichten
  • #41378
   Anoniem
   Inactief

   Dankzij schitterend weer en een zomer die maar niet wil ophouden, loopt het wielerseizoen 2018 later dan gewoonlijk op zijn einde. Zo heb ik eergisteren nog een moeilijke keuze moeten maken op een perfecte nazomerzaterdagfietstocht tussen 2 Trapstelinitiatieven: meerijden met de Z11S of de Holterberg-Posbank-Holterberg. De keuze viel uiteindelijk in het voordeel van de tocht met de meeste hoogtemeters. 😉 Je zal zo begrijpen waarom.
   Ik heb de stoute droom om volgend jaar de Oetztaler Radmarathon te gaan fietsen, een tocht van 225 km en – volgens Strava – 8000 hoogtemeters. Voor mensen van het kaliber al-drie-keer-de-Mont-Ventoux-op-een-dag-beklommen, is dit dus een mooie volgende stap. Deze marathontocht is minder bekend dan de Marmotte maar zeer populair bij onze Oosterburen. De officiele versie vindt plaats eind augustus maar die is mij te druk en te duur en een succesvolle inschrijving is lang niet verzekerd (want veel meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen). Zijn er Trapstellers die met me mee willen gaan ergens in juli 2019, datum nader te bepalen. Ik zou er een 5 tot 7 daagse trip van willen maken met eerst wat dagen inklimmen en dan de apotheose op de laatste dag. Ik ga deze oproep ook plaatsen op het forum van de fietsclub in Hilversum, waar ik nu woon. Ik ga hem ook plaatsen op een forum van The Ride Dolomites die ik drie weken geleden reed. Al bij al wil ik zo’n 10 tot 15 fietsers bij elkaar brengen die deze uitdaging willen aangaan en de organisatie van de reis samen opzetten. We zullen ook een aantal vrijwilligers nodig hebben die voor de bezemwagen/bevoorrading onderweg willen zorgen. Ik hoor graag reacties.

  • #41380
   Geert Jan
   Deelnemer

   Voorwaarden vrijwilligerswerk
   Het is niet precies te zeggen wat wel en wat geen vrijwilligerswerk is. In het algemeen gelden de volgende voorwaarden voor vrijwilligerswerk:

   Het werk is in het algemeen belang of in een bepaald maatschappelijk belang.
   Het werk heeft geen winstoogmerk.
   Het werk kost de arbeidsmarkt geen banen en komt niet in de plaats van een betaalde baan .

   Jij vraagt personeel.

   • Deze reactie is gewijzigd 4 jaren, 8 maanden geleden door Geert Jan.
  • #41384
   Jan Willem
   Gast

   Leuk plan Herwig. Ik ga er serieus over na denken. Als fietser dan 🙂

  • #41386
   Fred Lahuis
   Deelnemer

   Ik ook, als fietser

  • #41394
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   Ik heb de Stelvio al een tijdje op mijn verlanglijstje staan, maar dit ritje is mij wat te ambitieus…
   Nadat Alie de Stelvio afgelopen zomer beklommen had ontstond op Strava in de discussie al het idee om in de zomer van 2019 met een groepje Trapstellers die kant op te gaan. Als we dat in tijd laten samenvallen wil ik best een dagje met de bezemwagen rijden….

   Ik doe dus graag mee aan een brainstorm!

   groet, Michiel

   PS. Volgens de website van de Radmarathon zijn het ‘slechts’ 5500 hm… 😉

Weergave van 4 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht