bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 6 geneste reacties

oliebollentocht

 • Auteur
  Berichten
  • #23477 Reageer
   AvatarMathieu
   Bijdrager

   Beste mensen vergeet vooral niet om zaterdag aan het eind van de middag tijd vrij te maken voor de laatste clubactiviteit van dit jaar, de oliebollentocht. Vanaf 16.00 uur inloop bij spaak.
   En voor diegene die zich bezwaard voelen bij het nuttigen van een oliebol. Dit kan worden afgekocht door met Jan v wolveren mee te fietsen met zijn dikke bandentocht.

  • #23541 Reageer
   AvatarJaap Vis
   Bijdrager

   Mensen, het idee om voor de oliebollen tocht te fietsen spreekt me zeer aan. Maar dan op de racefiets. Wie gaat er mee zaterdagmorgen 10u stadspark?

   • #23584 Reageer
    AvatarGeert Jan
    Bijdrager

    Jaap, misschien zouden wij wel willen dat je met dikke banden met ons meereed.
    Komt allen tezamen, jubelend van vreugde en dat soort banale zaken.
    Wie moet anders onze banden Plakken, wie brengt ons weer naar Stad als we de weg kwijt zijn, wie anders sust ons gemoed door nogmaals ” brommer op zee ” voor te lezen, wie anders helpt ons met aankleden ?
    Dat jouw verzoek een subtiele poging is om Jan op achterstand te zetten wil er bij mij niet in.
    🙂

    • #23587 Reageer
     AvatarJaap Vis
     Bijdrager

     Misschien doe ik beide tochten wel. Dan heb ik Jan vast wel ingehaald. Hij lag maar een stukje voor toch? Een kilometer of 7000 maar!

     • #23600 Reageer
      AvatarGeert Jan
      Bijdrager

      Doe zelf mee onder voorbehoud ( dikke banden )we drinker er morgen zeker één in Spaak.
      De middag wordt moeilijk om te fietsen, had wel plannen voor morgenvroeg, als we samen fietsen is het om 10.00 uur int Park, witte huisje misschien ?

      Dit ook onder voorbehoud, klus te klaren in de woning.

      • Deze reactie is gewijzigd 3 jaren, 11 maanden geleden door AvatarGeert Jan.
  • #23568 Reageer
   AvatarArno Sligte
   Bijdrager

   Helaas Jaap, ik kan niet.
   Succes en tot zaterdagmiddag.

  • #23615 Reageer
   AvatarJaap Vis
   Bijdrager

   Ik zeg af wegens hoofdpijn. Probeer het vanmiddag toch bij de dikke banden.

  • #23631 Reageer
   AvatarArno Sligte
   Bijdrager

   Wat een club. Dank jullie allen voor een mooie tocht.

  • #23663 Reageer
   AvatarLuuk
   Bijdrager

   Gistermiddag om kwart voor 3 stonden een 15 Trapstelleden onder de bomen bij het Zondag in het plantsoen. Nadat we onze dikke banden fietsen van elkaar bewonderd gingen we op stap. Eerst de stad uit en dat lukte zonder kleerscheuren en snel zaten we op de route richting het Paterwoldse meer. Onderweg hoorde ik regelmatig voor , tegen , paaltje dus met de veiligheid zat het wel goed. Toch een kritische noot ? . Op de route ongeveer bij de molen had Jan een pauze ingelast voor een Nobeltje . Dat ging er in als zoete broodjes. Terecht werd er op gewezen alcohol en verkeer kan dit aangezien we veiligheid hoog in het vaandel hadden staan. Jan vertelde dat hij hij toestemming had van.het ministerie van verkeer en dat hij hier wel het verzoek hierbij had om niet te appen te op de fiets.. geen probleem dat doen we nooit bij Trapstel Jan bedankt voor deze fijne verrassing kwam de sfeer ten goede. Misschien hiervoor een commissie voor te maken om tijdens de winterritten een borreltje te schenken . Tijdens de ritten naar de stallen in Winschoten hebben ze dan een weekend vrij.??Na de borrel klommen we uitgerust op de fiets en net voordat het donker werd kwamen we aan bij Spaak waar al veel leden zaten voor een de oliebollen en het bier. Ook hier een prima sfeer en het is dat Henrieke zei het sluitingstijd was anders zaten we er misschien nog steeds.

   Groeten Luuk.

  • #23667 Reageer
   AvatarEkko Smith
   Bijdrager

   Burps, en zo is het…
   Fijne verjaardag Marten.

Weergave van 6 geneste reacties
Reageer op: oliebollentocht
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht