bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 1 reactie thread

Ouderwets verslag

 • Auteur
  Berichten
  • #56408
   Luuk
   Deelnemer

   Van de week had ik een oproep gedaan om weer ouderwets te fietsen in een snelheid ,die wij voor het Corona tijdperk light noemden. Vanochtend sinds tijden de wekker gezet om op tijd in het park te verschijnen. Gelukkig ging de wekker af, ontbijten en fiets kleren aan. En wat mij altijd opvalt ,zodra je de Fietsbroek bretels over de schouders doet , beginnen de hersencellen een seintje te geven naar je darmflora . Dus alles weer uit ,gelukkig hadden we nog speling. Katinka en ik stapten om half 9 op de fiets en tegen 5 voor 9 kwamen wij aan om met verbazing te kijken dat de opkomst goed te noemen is. Na wat gebruikelijke grappen en grollen 2 groepen gemaakt.
   IEen ouderwets groep die sneller ging en een groep die rustiger reed. Zelf zat ik in de groep rustig samen met Michiel H, Henk, Alie, Katinka, Eddy en Gerard Vroom. Besloten werd Bakkeveen, de rustige groep reed via de wat smallere paden in het begin naar Bakkeveen Michiel had pap in de benen en besloot in de buurt van nieuw Roden weer naar stad te gaan.
   Verder ging het goed met de snelheid met af en toe een kreetje naait aanzetten, maar verwaarloosbaar.
   In Bakkeveen koffie bij de strippe en het was ouderwets gezellig. En de gesprekken gingen over alles van schroeven in de heupen, aambeien, Garmins en over het weer samen fietsen. Toen wij aan ons 2e koffie bakje begonnen kwam de snellere groep er ook al aan. Nog even weer wat met elkaar gekletst en toen weer terug. Op de terugweg nog wel wat last gehad van wegafsluitingen i.v.m een wielerkoers met name Eddy en Gerard en uiteindelijk in Roden mochten ze rechtsaf. Terug in stad de rond vraag op al fietsend met iedereen gedaan. Conclusie we moeten gewoon naar het park komen, zeker nu de Corona ellende een beetje beter wordt.
   Nog een persoonlijke noot niet vergeten je op te geven voor de bbq en club classics . Verder het was een topdag
   Volgende week rij ik de hunebed highway classic. Dus heren dames kom gewoon naar het park, het kan weer.

   Groeten Luuk

  • #56478
   Arnoud
   Sleutelbeheerder

   Altijd leuk om te lezen zo’n verslag. Dank, Luuk.

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht