bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 4 reactie threads

park, zondag om 9.00 uur.

 • Auteur
  Berichten
  • #13149
   Geert Jan
   Deelnemer

   De zon was er , met maatje blauwe lucht.. Als ik nu beken niet te weten hoeveel spaken er in mijn beide wielen steken, niet weet wie er in Alkmaar gewonnen heeft, is het dan ook niet zo erg dat ik niet weet welke zondagochtend rijder ik vergeet en ook niet zeker ben van de andere namen.
   Ik moet het er in elk geval maar mee doen.
   Wat ik wel weet, moeders weer blij, niemand gevallen, 1 keer lekke band, koffie in Termunten, onderweg steeg het hormonale gehalte toen we een groepje vriendinnen uit Muntendam voorbij reden en die op uitnodiging achter aansloten en weer afhaakten.
   Wie er waren ?
   Ferry, Ronald, Ron, Jan Willem, Christiaan, Roelof, Peter ?, een relatief nieuw lid waar ik de naam weer van ben vergeten, Michiel, Sander, Rob et moi. En dan mis ik er 1, vermoed ik.
   Peinzend en dan toch nog op de valreep,, Herman van M,
   Alweer optimaal fietsweer.
   Topdag.

  • #13150
   Anoniem
   Inactief

   GJ, je overtreft jezelf. Het moeten de krachtige zonnestralen zijn die jouw herseninhoud extra oppept. Naast je reguliere en alom gewaardeerde romantische bespiegelingen begin je nu ook al namen van deelnemers te reproduceren, en dat bijna foutloos. Een bescheiden aanvulling: Peter met ? wordt Kees, en het relatief nieuwe lid is Wim Saaltink. En om verwarring te voorkomen met de enige echte JW schrijven we Janwillem.
   Veel belangrijker bij dit alles: het was opnieuw een super fietsdag. Naast het weer was dat te danken aan prettig gezelschap, lekker fietstempo en goeie communicatie.

  • #13151
   Anoniem
   Inactief

   Even op het terras bij Vaatstra en genieten van een welverdiend biertje was slechts bijzaak 😉

  • #13152
   Anoniem
   Inactief

   bijzaak zegt ie… tsss.

  • #13154
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   & nummer 13 was Kees!

Weergave van 4 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht