bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 4 reactie threads

Ritverslag zaterdag 9 april

 • Auteur
  Berichten
  • #18669
   Luuk
   Deelnemer

   De hele week vroeg op en hierbij ook nog hartstikke druk. Het was net of iedereen voorjaar in de kop had. De klachten van een schietmotten tot en met Australische tapijtkevers dus u begrijpt het al het was gekkenwerk weekje. Vanochtend wilde ik zonder wekker wakker worden en dan naar de “dameskleding “van Eneco Tour kijken hier wilde ik flyers uitdelen en toen ik ze wilde pakken belde mijn vrouw op dat ik iets vergeten was. Ja de flyers voor rondom stad dus dan maar woord en gebaar netwerken. Dus bij de inschrijftafel gestaan van de koers en diverse renners en rensters aangesproken en ik denk dat het succesvol was . Een aantal zeiden mooi ik kom op 22 mei , dit waren niet dames van de koers . Deze waren net gestart met veel toeters en bellen altijd leuk om te zien. Daarna verder gefietst naar de Boeter en alhier kopje koffie en toen weer terug naar stad via kruip en sluip routes. Heb vandaag prima gefietst, me totaal niet cijfers van gemiddelden bezig gehouden . Mijn kop is weer lekker leeg en ben er zondagochtend niet bij wil mijn eigen ritje doen wil km 11 uur weer terug zijn.

   Groeten Luuk

  • #18673
   Geert Jan
   Deelnemer

   De Korte.

   Bij de chinees waren,
   Almar, Jan Duut, Gerard V en broer Jurjen, Thomas, Ferry, Michel, Ronald, Pieter, the one and only Jannie et moi.
   Eddy troffen we in Peize. ( denk ik )
   Bakje leut en al snel reden we in twee treintjes op weg naar Smilde.
   Stevig tempo, we hadden er zin in.
   Er was even sp[rake van een lichte afscheiding, tempo lag dan ook behoorlijk hoog.
   Samen uit, samen thuis immers.
   Zo was het en zo blijft het .
   Onderweg stond Jose met een klapband.
   Het tweede pelotonnetje stopte , ondanks dat Jose zei dat dat niet hoefde.
   Met vereende krachten kon Jose weer mee.
   Antoinette zat in het groepje waarin Chris ook meereed, miste Jose en kwam terug fietsen.
   In Smilde even de rug strekken, appeltaartgedoe en bakkie en met windje in de rug terug naar Stad.
   Gestrekte draf.
   In ons wiel sloten afentoe gasten aan.
   Met één van de mannen een praatje gemaakt, studiegenoot van Joke bleek.
   Leg hem uit waarom we in twee groepjes reden.
   Vind ook dat we daar alert op moeten zijn en het moeten durven zeggen, splits je en sluiten er zich weer mensen bij aan.
   De wenk werd begrepen blijkbaar want ze gaven gas en verdwenen uit beeld.
   Soms zijn we dan maar niet de gezelligste vereniging.
   Ben thuis stevig aan het Beatelen, Let it be.

   We zeggen en schrijven het wel eens meer, Topdag.

   Wie vergeet ik nou ?

   Schiet wakker.
   JP met blote benen vergeten.

   • Deze reactie is gewijzigd 7 jaren, 1 maand geleden door Geert Jan.
  • #18674
   Anoniem
   Inactief

   7.30, met Arno, Wilma, Dennis, Jan v W, Harry en ikzelf naar Peize gereden. Koud…..Br…Tijdens de koffie in Peize slootJan Campa aan. Chris kwam ook maar wachtte op Marten. Met een Peletonnetje zetten we koers naar Smilde. Ergens onderweg besluit Harry dat hij beter alleen verder kan gaan En ergens onderweg, in de buurt van Eleveld, draait Dennis om naar de stad terug.Maar we krijgen er twee mannen voor terug, mr blue en mr Fluor. Bij Smilde rijden we door en galopperen verder naar Hoogeveen. Alleen Arno wacht op de groep Chris.
   Het tempo blijft netjes, We komen met ons uitgedunde peleton aan in Hoogeveen. Onderweg hebben we alles en iedereen ingehaald, dat dan wel weer. Het scheelt bij de koffie in Hoogeveen. Als het daar begint te gonzen van de drukte gaan we weer verder. Als een paar hardrijders van NOAD voor ons rijden valt het groepje uit elkaar. En dat willen we niet, we temporiseren, overleggen. Wilma geeft aan liever alleen verder te rijden, het tempo voor de wind wordt te hoog. Uiteindelijk besluiten we dan om Wilma achter te laten, maar in Peize weer op haar te wachten. Het tempo gaat omhoog. Voorbij oranje passeren we het groepje hardrijders van Noad. Ons groepje dunt uit, maar Jan en Jan zijn er nog steeds. Steeds als ik even rustig aan wil doen is het Jan of Jan die het vuur weer aansteekt. En hoe dat gaat, je komt aan in Peize, en binnen een kwartier komt mr blue, en ook Wilma binnen. Zij hebben rustig aan gedaan, wij hebben een spoor nagelaten van uit de straat gereden keien. Met Wilma rijden Jan en ik de 200 vol.
   En wat is er verder van belang: Mijn Garmin valt uit. Geen nood, ik kan de garmin van Jan verder gebruiken. Die blijft op zijn stuur, maar ik mag de rit downloaden, hij gebruikt zijn telefoon daarvoor. Thuis blijk ik een KOM te hebben en Jan een 2e plek. Dank je Jan. Maar had je niet nog wat harder kunnen rijden, die wolferen zit er een seconde achter!
   Wilma heeft trouwens een hele serie QOMs gereden, proficiat!

  • #18680
   Tiemen
   Gast

   Luuk,

   Bedenk dit: fietsen is leuk, maar strava maakt het nuttig! Dus voortaan beter op je tellertje letten! Het moet niet gekker worden in deze club; niet met strava bezig zijn. Waar gaat het heen. Straks gaan we nog wachten op mensen met lekke banden.

  • #18696
   Luuk
   Deelnemer

   Er komt een tijd dat men zegt bezint voor men aan Strava begint ?
   In de toekomst komen er vast afkickklinieken voor men in lycra die verslaafd aan strava

   • Deze reactie is gewijzigd 7 jaren, 1 maand geleden door Luuk.
Weergave van 4 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht