bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 6 reactie threads

Ronde van 12

 • Auteur
  Berichten
  • #32098
   Mathieu
   Deelnemer

   Je stapt op je fiets en gaande weg worden de afstanden steeds groter. De NRR en de 11stedentocht waren tochten waar je in het begin best wel tegen op zag. Inmiddels een aantal jaren weet ik dat deze tochten geen probleem meer zijn, Gewoon trappen tot te er bent.
   De TKP 330 is inmiddels ook te doen maar dan fiets met je kop omdat de benen het verstand al lang op nul hebben gezet.
   In een vlaag van overmoed heb ik mij aangemeld voor de ronde van 12, 430 km in 24 uur. Herwig, Ronald Jaap en JP zijn mij al voor gegaan en weten wat er onderweg met je gebeurd. Velen vragen zich af of het wel goed met je gaat sommigen steken je een hart onder de riem “je kunt het”.
   Deze zomer ga ik het beleven. Een tocht alleen, als ware het een mini Camino, of toch een reis met goed gezelschap?De materiaalkeuze en het trainen kan beginnen, zin in

  • #32104
   Luuk
   Deelnemer

   Bij deze beloof ik plechtig dat ik met een “ hersteldrank “ zal staan bij het eindpunt in Leek . Ik vind het nu al een prestatie dat je opgeeft voor een tocht als deze.

  • #32110
   Marcow
   Gast

   Gaat het wel goed met je 😁

   Je kunt het, natuurlijk!

   • #32118
    Mathieu
    Gast

    Ik denk wel dat het goed met me gaat. En of ik het kan zullen we zien deze zomer, in iedergeval is er iets om voor te trainen. Dan blijft enkel de vraag nog over; wat bezield je in vredesnaam om je aan te melden? Laten we het voorlopig houden op een vraag van verstandsverbijstering.
    Om Bløf maar te citeren; mocht ik het niet halen, was ik toch dichtbij.

  • #32123
   Jan van Wolferen
   Gast

   Haha, trainen is en blijft voor de talentloze! Gewoon domweg die pedalen geselen en genieten van elke kilometer is het advies!!🚲👍 😎

  • #32133

   Bijna drie jaar geleden zaten Jaap, Herwig, JP en ik in de trein richting Lent. We hadden een groepsretour, dat was het goedkoopst. We konden dus nog terug. De gedachte: waar ben ik aan begonnen, spookte door mijn hoofd, maar je wilt je niet laten kennen voor de anderen. Snikheet was het, de vrijdag voor de dag van de Grand Départ in Utrecht, waar we midden op de dag dwars doorheen moesten. Die dag was het nog een graadje warmer. Bij elk stoplicht gutste het zweet uit al mijn porrieën. De rijwind bracht wat verlichting in de hitte. En de lange rechte hete polder moest toen nog komen. Daar begonnen mijn voeten langzaam gaar te koken tot ik de pijn bij Swifterband niet meer kon verdragen en ik in de berm stopte om mijn schoenen even uit te doen. Daarna ging het weer, een beetje.12 liter heb ik die dag gedronken.
   00.00 uur van start, 18.40 uur in Leek, samen met Jaap als eerste binnen, weliswaar na die ene ligfietser met zo’n Antonbolide – maar die luiwammes tel ik niet mee.

   Natuurlijk ben je knettergek, Mathieu, als je alleen al denkt aan dit soort ondernemingen.
   Maar goed, een normaal mens moet ik nog ontmoeten.
   Ik heb voor 2019 de vriend van mijn dochter gevraagd R12 met mij te fietsen. Hij zei nog ‘ja’ ook….

  • #32138
   ron
   Gast

   Succes je gaat het lukken

  • #32142
   Anoniem
   Inactief

   Top dat je m ook gaat fietsen Mathieu,wil m waarschijnlijk ook weer fietsen omdat ik helaas de laatste 35 a 40 km toen niet heb kunnen volbrengen vanwege kramp en hem toch wil volbrengen.

Weergave van 6 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht