bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 6 reactie threads

route voor heavy 9-9-2015

 • Auteur
  Berichten
  • #14099
   Anoniem
   Inactief

   http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1613417

   18.30 start, geen wind van betekenis. Lichtjes mee om thuis te komen bij pech.

  • #14104
   Anoniem
   Inactief

   Is 18.30 de nieuwe tijd, of alleen voor heavy??

  • #14105
   Marco Weijers
   Deelnemer

   18.30 voor allen.

   • #14109
    Anoniem
    Inactief

    @Marco, thnx. Waarschijnlijk heb ik dat bericht gemist maar goed dat ik weet. Zal er zijn vanavond

  • #14129
   Anoniem
   Inactief

   Jammer dat het rondje andersom gereden is, ik was – veel te laat natuurlijk – hetzelfde rondje begonnen, maar had puur qua tempo (en groupe tov. solo vooral) al niet de illusie jullie in te halen, maar andersom was het helemaal onwaarschijnlijk (gezien ik enkel het begin tot Kantens ongeveer even snel opgeslagen had in mijn hoofd)

  • #14143
   Jan Campa
   Deelnemer

   Ik vind het ook een wat merkwaardige manier zo. Voor mij heeft een route van te voren vaststellen zo iig weinig nut, niet in de laatste plaats omdat ik de route niet ter plaatste in mijn Garmin kan omdraaien. Een route volgen kan ik dan niet.

   Ik was ook wat aan de late kant, maar dat de fietsersbrug Meedenpad er uit ligt nekt mij toch in mijn timing. Kardinge is zo goed als niet meer bereikbaar, zonder een eind te moeten omfietsen. Is dit dan het goede moment om te zeggen dat Kardinge echt een slechte startplaats is (voor mij)? Volgens mij sta ik daar niet alleen in.

   Gelukkig kwam ik groupe Chris tegen en heb daar snel aangehaakt. De koers ging richting Warffum en iets verder naar de zee. Kort na Onderdendam was er even wat vertraging en de groep maar steeds niet compleet. Hans had misschien lek gereden, maar had aangegeven dat wij maar door moesten gaan. Frits ( of was het toch Robert? :P) was daar nog niet van op de hoogte is nog even gaan vragen wat er aan de hand was. Al snel kwam hij alleen terug, want Hans had besloten alleen door te gaan. Met deze korte avonden was het te jammer om als hele groep stil te moeten staan, vond hij.
   De weg vervolgde met mooie en diverse gesprekken in een slow-mo carrousel. Ventoux was toch wel een hoofdonderwerp, met toch minstens 4 titanen die deze berg bedwongen hadden.

   Met het zonnetje erbij was het goed te doen. We hebben genoten van een mooie zonsondergang bij Garnwerd en toen de vaart er flink in gezet, gezien het toch wat frisser werd zo in de velden. Erg lekker gereden en een gemiddelde om trots op te zijn. De namen van de avond waren in volstrekt willekeurige volgorde: Chris, Rob, Wilma, Hans, Frits (of Robert?), JW, Herman en als late hekkensluiter ikzelf.

  • #14152
   Anoniem
   Inactief

   Het spijt me dat je er niet bij was. Al eerder gaf ik aan dat de route door allerlei oorzaken kan wijzigen, bv door de weersverwachting of door wind. Nu leek het me verstandig eerste tegen wind te rijden en dus de route andersom te doen. Niemand anders had de route in de garmin, ik volg het kruimelspoor van de route en niet de aanwijzingen en dat gaat andersom prima. De anderen maakte het niet uit. Als je het niet kunt halen en elders in wilt steken kun je dat misschien van tevoren laten weten aan mij of aan een andere heavy rijder. Dan weten we dat en kunnen daar wel op inspelen.
   Overigens ligt er een noodbrug bij het meedenpad waar ik al vaak gebruik van heb gemaakt en alternatief is langs de scholengemeenschap te rijden en dan via het fietspad langs de busbaan naar kardinge. Ik heb dat gisteravond gedaan, deed het ook al vaker en het is volgens mij de snelste weg.

  • #14155
   Jan Campa
   Deelnemer

   Het spijt mij ook en voor alle duidelijkheid vind ik ook dat ik gewoon op tijd had moeten zijn, dat als eerste. Ik wist inmiddels dat de fietsbrug niet beschikbaar was. Mij is niets bekend van een tijdelijke brug en dit is ook nergens aangegeven.

   Kardinge is voor mij sowieso al niet een ideale startplek, gezien de ligging tov mijn startpunt. Ik overweeg om de woensdagavond dan maar te laten voor wat het is.

   • #14156
    Tiemen
    Gast

    Kardinge, is zonder problemen te bereiken. Gewoon doorfietsen en onder de busbaan door, pop dijkemaweg. Dan linksaf, voor het noorderpoort college langs, Melisseweg, fietspad volgen, Windepad. Vervolgens linksaf de ringweg over en hop je staat met je neus direkt op de juiste plek.

   • #14160
    Sander
    Gast

    Het stadspark is ook niet echt handig voor mij gezien mijn startplek, maar het is nu eenmaal zo.

    • #14181
     Jan Campa
     Deelnemer

     Het is nu eenmaal zo vind ik de slechtste redenatie die er is. Als iedereen zo zou denken, waren we niet veel verder gekomen, maar dat ter zijde. (Ik vertel je graag eens het verhaal van de braadslede en de afgesneden puntjes vlees.)
     Voor jou kan ik het heel goed begrijpen Sander, Kardinge ligt net naast jouw achtertuin. Voor mij zijn beide locaties niet om de hoek, maar het Stadspark is ten alle tijde beter bereikbaar dan Kardinge (nu) is.

     Daarnaast trek ik toch de conclusie voor mijzelf? Ik zeg nergens dat we maar in het Stadspark moeten beginnen, ook niet impliciet. Met de starttijd op 18.30u is het gewoon net niet goed haalbaar meer. Verkeershinder zoals nu is de druppel, wat mij betreft.

Weergave van 6 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht