bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 5 reactie threads

Aanmelden Snerttocht + Nieuwe startlocatie

 • Auteur
  Berichten
  • #17652
   Marco Weijers
   Deelnemer

   Op de evenementenpagina kan men zich sinds enkele dagen aanmelden voor de snerttocht. Het verzoek van de AC aan alle deelnemers is om je z.s.m. op te geven. Zo weten wij tijdig op hoeveel mensen we kunnen rekenen en hoeveel snert er dus gemaakt moet worden.

   Uiteraard zoeken wij ook weer voorrijders die met een geel hesje een groep willen begeleiden tijdens de rit. Aanmelden kan via de AC mail maar mag ook gewoon als reactie op deze post of bij het evenement.

   Via deze link kun je de route bekijken en downloaden. Met name aan de voorrijders het verzoek om deze op je garmin etc. te zetten. Maar uiteraard is het voor alle deelnemers met een GPS handig (en veilig) om de route in beeld te hebben.

   P.s. op dezelfde evenementenpagina kun je je ook aanmelden om mee te rijden bij de ‘koude spieren tocht’ op zaterdag 5 maart.

   • Dit onderwerp is gewijzigd 7 jaren, 3 maanden geleden door Marco Weijers.
   • Dit onderwerp is gewijzigd 7 jaren, 3 maanden geleden door Marco Weijers.
   • Dit onderwerp is gewijzigd 7 jaren, 3 maanden geleden door Marco Weijers.
  • #17854
   Marco Weijers
   Deelnemer

   Wil iedereen die van plan is mee te fietsen/snert te komen eten zich z.s.m. opgeven voor de snerttocht. De teller staat momenteel op 36, dat worden er vast veel meer. De ervaring leert dat er last-minute altijd nog veel mensen bij komen. Op zich is dat niet onoverkomelijk maar we moeten Moeke Vaatstra wel tijdig een schatting geven voor hoeveel mensen ze ongeveer snert moeten maken. Dus hoe eerder men zich opgeeft hoe beter !

   Let op , zoals besproken op de ALV zullen wij vanaf maart op de zondagen voortaan starten vanaf de parkeerplaats voor Ni Hao. Dat betekent dat de Snerttocht de eerste zondag is dat er gestart gaat worden van de nieuwe locatie !

   startlocatie

  • #17911
   Joke
   Deelnemer

   Huishoudelijke mededelingen snerttocht 2016

   We fietsen in groepen van ongeveer 10 personen in light tempo. Elke groep heeft 1-2 voorrijders. Bij de start worden de groepen gevormd. We verzoeken de mensen die doorgaans light rijden in de eerste/voorste groepen te gaan staan. Elke groep zorgt zelf voor veilige verkeersdeelname, bij een lekke band wacht alleen de groep met de lekke band. De andere groepen rijden door. We wachten in Onderdendam tot alle groepen binnen zijn. Daarna maken we ons op voor de strijd om de bierbokaal. We fietsen in 1 grote groep naar de finish-lijn. Robert en Tiemen fietsen voorop met daarachter de mensen die willen strijden om de bierbokaal en daar weer achter de mensen die niet mee willen doen maar willen kijken. Iedereen blijft achter Robert en Tiemen fietsen tot aan de finish-lijn. Dan breekt de strijd los. Het parcours is gelijk aan die van vorig jaar. Bij de kruisingen staan verkeerswaarschuwers, toch moet iedereen zelf goed uitkijken!

   Tot zondag!

  • #17965
   antoinette dijk
   Gast

   Ik wil me graag aanmelden op deze manier.
   Ik kan namelijk niet inloggen.

   Groetjes Antoinette

  • #17981
   antoinette dijk
   Gast

   Ik neem nog een gast mee voor de snerttocht.
   Kan ik die persoon nog aanmelden?

   Groet Antoinette

  • #18016
   Lourens
   Deelnemer

   Heb de griep te pakken meld me bij deze af voor de snerttocht, Veel plezier!!! en de sprinters veel succes

Weergave van 5 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht