bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 1 reactie thread

The Sunday after Sint Maarten

 • Auteur
  Berichten
  • #30649
   Ary Degen
   Deelnemer

   Na vorig jaar bij ieder kind een schep appelmoes in hun bakje te hebben gedeponeerd dit jaar totaal geen last gehad van de kleine ettertjes uitgerust en met enthousiasme dus naar het park voor de zondag rit . Na de groep in 2e gedeeld te hebben in 3 en 0 vertrokken Albert ,Sander en ik voor een groot rondje Norg .aangezien Albert veel langer lid is dan Sander en ik wilde wij hem de eer niet ontnemen om op kop te rijden wat hij ook 3 uur heeft gedaan .puur genieten om te zien als iemand zo goed is! Na 2 uur regen en opspattende modder als veldrijder eruit ziende plaats nemen in Norg op de befaamde vuilniszakken koffie choco en appelstrudel ..heerlijk. En de koekjes mocht je zelf opeten ! Dat is bij andere groepen wel eens anders. Toen er ook nog iemand van het Bestuur binnen kwam die we ook nogeens mochten tutoyeren zal deze dag als een van de hoogte punten bij blijven. Nog een pittig uurtje naar huis fietsen met de fiets onder de douche en voldaan nadromen over een prima fietsdag (en een koekje dat je zelf mocht houden) iedereen die er niet was hebben een heerlijke rit gemist.

  • #30655
   Luuk
   Deelnemer

   Helden , bikkels ik zat op de Tacx .Had een prima rit in Majorca en na even lekkere Kop koffie bij Katinka in de huiskamer weer op de taxc voor de afdeling. Prima gefietst maar geen regen en modder gehad. Zaterdagmorgen wel op de ATB . Heb samen met Martijn, Alie en Katinka geoefend in Zuidlaren. Smaakt naar meer.

   Groeten Luuk

   • #30658
    Ekko Smith
    Deelnemer

    @Luuk
    Als je er weer eens op de ATB op uit trekt…
    Houd me aanbevolen. Hoeft niet alles mag.

    • #30662
     Luuk
     Deelnemer

     @ekko beloofd.

     Als Katinka en ik ons behendig genoeg voelen willen met Trapstellers ATB toertochten rijden. Dus binnenkort zal ik oproepjes plaatsen.

     Groeten Luuk

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht