bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 6 reactie threads

Trapstel Clasiic: Blotevoetentocht van JP

 • Auteur
  Berichten
  • #14489

   De opkomst was vanmorgen in het park groter dan de opgavelijst. Luuk was er om de boel uit te zwaaien en ging de verjaardag van dochterlief vieren. 2 Sebastiaan’s, 2 Rob’s, 2 Jannen (van W en een adspirantlid, Jan Duut), Almar Marten, Mathieu, Michiel, Erik, ChrisMarcoW, JW, Pieter, PeterH, Eddy, Wilma,Gerda, Christine (nieuw, gaat lid worden), Annie, Roelof, Joke, Lien, Mariel, Herman, Kees, Christiaan, Dennis,Fred, Herwig, Jaap, Arnout, Ben (kwam eens kijken en viel met de neus in de boter), Tim, Thijs, Ferry, Anne en ik (iemand vergeten?) vertrokken voor de Blotevoetentocht van JP. Groepsgewijs in light tempo ging het westelijk, maar waarheen precies wisten we niet. Ja, waarschijnlijk iets met blote voeten.
   Voor mij was het mijn eerste rit na mijn vakantie en het is altijd leuk om iedereen weer te zien, wat ook een beetje de bedoeling van de Classic is: bijpraten na de zomer. De route was mooi, het weer wat aan de grijze kant, maar wie geeft erom.
   Het laatste stuk voor de appeltaart was een zandpad. Klunend reden we naar de koffie, waar JP hulp had geregeld van Jacqueline en haar dochter Nora. Zij zorgden dat iedereen van taart werd voorzien.
   Na de groepsfoto ging het terug naar Stad. Voor de pauze had ik al een onbekend paadje gespot: het Nuismerpad. Nu ging het rond Marum een stuk over een schelpenpad. Dat is een van de leuke dingen van de Classic: je komt nog es ergens waar je anders nooit komt. het schelpenpad leverde wel wat lekke bandjes op, maar dat werd probleemloos opgelost.
   Hoe dan ook: ik heb genoten.

  • #14491
   Luuk
   Deelnemer

   Fijn dat jullie het leuk gehad hebben , is al bekend wie volgend jaar. Anders maar iemand aanwijzen Jp

  • #14495
   Anoniem
   Inactief

   Blij dat ik erbij was. Gezellige tocht! Strava is weer traag met het verwerken van mijn garmin gegevens…..jammer. Ik weet al wel dat ik een stukje van de route mis. Op pauze gezet tijdens een lekke band stop en niet meteen weer verder laten lopen toen we weer fietsten. Tja, jammer dan. Jan van W heeft het stokje overgenomen.

  • #14496
   Anoniem
   Inactief

   Bedankt allemaal voor de gezellige tocht en grote opkomst,ik heb genoten.En Jan succes volgend Jaar.;)

  • #14499
   Anoniem
   Inactief

   Was geheel niet in de planning dat ik in Groningen zou zijn dit weekend, dus me niet opgegeven. Onverwacht toch hier en eigenlijk per toeval dus toch aan kunnen sluiten, blij met de keuze, leuke route en erg gezellig weer eens in de trein te zitten!

  • #14500
   Anoniem
   Inactief

   Het was weer ouderwets gezellig! Snel op herhaling. Voor een verslag van de tocht zie mijn Wielerblog

  • #14505
   Anoniem
   Inactief

   Leuk verhaal op je blog Almar.Top

Weergave van 6 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht