bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 5 reactie threads

uitstel snerttocht naar 15 maart

 • Auteur
  Berichten
  • #46687
   Leonie
   Deelnemer

   WEL NIET WEL NIET WEL… NEE WE DOEN HET NIET! Dus: we gaan de snerttocht uitstellen en wel naar zondag 15 maart.
   In het kader van de geplande snerttocht aanstaande zondag hebben we als AC de afgelopen week allerlei weer-apps met hun voorspellingen zorgvuldig in de gaten gehouden om te beslissen wat we met de snerttocht van as zondag zouden gaan doen. De meningen waren eerst wat verdeeld, maar na wat aarzeling en flink overleg hebben we toch besloten om de snerttocht uit te stellen.
   Onze grootste zorg is de voorspelde windkracht en windstoten. Omdat we op de route veel zijwind verwachten, kan dat leiden tot onveilige situaties als je in groepen fietst (iets wat zekers niet gewenst is). Daarnaast draagt natuurlijk de voorspelde kans op flink wat regen (ook al weet je nooit precies hoe het wordt op de dag zelf) en de lage temperaturen niet echt bij aan een aangename rit. Nou is het wel een snerttocht, maar toch is dit toch een beetje te veel van het goede.
   Dus hebben we een nieuwe afspraak gemaakt bij Paviljoen Pool en we zijn daar meer dan welkom om snert te komen eten op zondag de 15e. Wij hopen dat iedereen die zich ingeschreven heeft zich kan vinden in ons besluit. Mocht de datum 15 maart een probleem opleveren voor de ingeschrevenen, dan willen we je vriendelijk verzoeken om je weer uit te schrijven van de lijst op de evenementen pagina. Tenslotte, mogelijk biedt dit voor anderen misschien wel de kans om je alsnog op te geven en mee te gaan zondag 15 maart.
   De AC

  • #46688
   Geert Jan
   Deelnemer

   Wijs besluit .

  • #46690
   Frits
   Deelnemer

   Lijkt mij ook.

  • #46691
   Fred Lahuis
   Deelnemer

   Helaas, maar wel verstandig, tot de 15de dan maar

  • #46692
   Geert Jan
   Deelnemer

   de 8 e 😊

  • #46693
   Geert Jan
   Deelnemer

   De 15 e,
   had ik snders mooi alleen in het Parkgestasn .

Weergave van 5 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht