bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 15 reactie threads

Valthe- Groningen – Valthe

 • Auteur
  Berichten
  • #28857
   Mathieu
   Deelnemer

   Nog even dan wordt Valthe- Groningen- Valthe weer verreden, om precies te zijn zondag 27 augustus. Het is altijd een mooie tocht en de opbrengst van deze tocht komt volledig ten goede aan het goede doel.
   V-G-V wordt onder de vlag van het Trapstel georganiseerd. Wij verzorgen al een aantal jaren het noordelijke deel van de route en bemannen de post in het Stadspark op de camping. Luuk , G.J., Ronald en Mathieu trekken deze kar en kunnen nog wel wat hulp gebruiken bij het uit pijlen, voorrijden en weer opruimen van een gedeelte van de route.
   Heb je tijd en zin om een paar uurtjes te helpen op zaterdag, zondag of maandag dan kun je je melden bij Luuk of Mathieu.
   Het zou mooi zijn als we een paar extra handjes krijgen aangeboden.

   luukriensema@home.nl
   m.a.lam@online.nl

  • #29023
   Luuk
   Deelnemer

   Hallo fietsvrienden,

   Wij hebben nog wat hulp nodig voor deze prachtige tocht. Dus voel je geroepen om je club en het goede doel te voor een paar uur te dienen mail mij , bel of trommel maakt niet .uit ik hoop op meer aanmeldingen dan de 1 die zich tot nu toe heeft aangemeld.

   Groeten Luuk

  • #29126
   Mathieu
   Deelnemer

   Wie o wie helpt ons uit de brand? Om alle pijlen op tijd op de juiste plaats te krijgen kunnen we nog steeds hulp gebruiken, Dat geldt ook voor het weer opruimen. We zijn maar met zijn 4-en en dat is wat weinig.
   Velen van ons rijden elk jaar deze tocht en dat kan alleen als de route er ook netjes bij staat.
   Dus wie heeft er komend weekend op zaterdag of eventueel zondag en maandag even tijd om te helpen?

   • Deze reactie is gewijzigd 5 jaren, 9 maanden geleden door Mathieu.
  • #29145
   Jan Campa
   Deelnemer

   Mail gestuurd. Valt mij wel een beetje tegen dat er zo weinig aanmeldingen zijn.

  • #29191
   Anoniem
   Inactief

   Is er ook een groep trapstellers die de 150km rit gaat fietsen? Wordt er nog ergens op een specifiek tijdstip verzameld en/of afgesproken?

  • #29196
   Ger Ettes
   Gast

   Vandaag heb ik heerlijk meegeholpen met het pijlen van de route Rolde-Groningen. We pijlden zo goed dat we zes pijlen tekort kwamen voor de laatste kilometer richting de camping. Wat een bewondering voor Connie en Mathieu die goed gehumeurd vakwerk afleverden dus noteer mij ook alvast voor volgend jaar.
   Roosmarijn, ik wil morgen graag de 150 km rijden. Rijden er nog meer? 8.00 uur vertrekken?

  • #29199
   Anoniem
   Inactief

   Ja ik ben er om 8:00!

  • #29201
   Ger Ettes
   Gast

   Heel goed, Roos,arijn, er zullen zich vast nog wel meer Trapstellers melden!?

  • #29228
   Mathieu
   Deelnemer

   Luuk en ik hebben het Vathe Groningen Valthe intens beleefd en met de fantastische hulp van een handvol vrijwilligers de boel weer rond gekregen. Gisteren was het een mooie fietsdag en we hebben al wel enthousiaste reacties gekregen tijdens het stempelen. Ik ben benieuwd hoe onze leden die hem gefietst hebben het hebben gevonden.

   Morgen wordt het mooi weer en ik ben van plan om de 150 km route te gaan fietsen. Zijn er nog liefhebbers om mee te gaan?

  • #29230
   Jan Campa
   Deelnemer

   Lijkt mij leuk om te doen en dan de hele route eens te zien. Wanneer wil je vertrekken?

  • #29231
   Mathieu
   Deelnemer

   10.00 chinees in het park. ik meld mij morgen voor ik vertrek nog, met koeien weet je immers nooit.?

  • #29234
   Luuk
   Deelnemer

   Bofkonten?

  • #29249
   Leonie
   Deelnemer

   Mooi plan Mathieu. Ik kom ook. Tot morgen, Leonie

  • #29259
   Mathieu
   Deelnemer

   Top tot straks in het Park

  • #29261
   Ger Ettes
   Gast

   Veel succes allemaal. Het is nog een stukje warmer dan eergisteren dus genoeg drinken. Mathieu kent de route waarschijnlijk op zijn duimpje!

  • #29271
   Mathieu
   Deelnemer

   Het 90 km lusje vanuit Groningen ken ik inmiddels op mijn duimpje. Pijlen plaatsen en weer opruimen heeft daar aan bij gedragen. Dit k
   Lusje is al prachtig om te rijden.
   Het beloofde vandaag prachtig fietsweer te worden en was eigenlijk wel nieuwsgierig naar de schoonheid van de 150 km route. Jan had dezelfde gedachte dus we hadden al wat te praten onderweg. Ook Leonie sloot aan en vol goede moed gingen we op pad. Jan zette zich op kop en maakte er een redelijk sportief tempo van. Om beurten hielden we Jan gezelschap aan de kop.
   De route was ronduit prachtig en voor we het wisten zaten we aan de koffie in Valthe. Na een bescheiden maar gezellige lunch werd koers gezet richting Grunn. Het tempo van de heenreis, de wind en de Hondsrug begonnen hun tol te eisen. Ik kreeg moeite om Jan en Leonie in het wiel te volgen vooral na de bochten en bij tegenwind. Door wat afleiding in de omgeving te zoeken kon ik mij herpakken en zo waar af en toe kopwerk doen.
   Bij Loon de korste weg naar Vries genomen en bij de stad afscheid genomen. We hebben een mooie dag gehad en na 167 km was ik leeg toen ik het erf op draaide. Even had ik het gevoel dat Thesinge erg ver is, maar dat terzijde.

   Jan en Leonie bedankt voor deze fantastische rit

Weergave van 15 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht