bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 3 reactie threads

Verslag BBQ 2017

 • Auteur
  Berichten
  • #30019
   Luuk
   Deelnemer

   Elk jaar staat hij op het programma lekker smullen en gezellig kletsen en vaak doen wij dit aan de paradijsvogelstraat. Dit jaar zijn we uitgeweken naar Binnenpret aan de Ulgersmaweg . Voor dit jaar een goede keuze want iedereen kwam in de stromende regen naar binnenpret en toen men naar binnenliep kwamen ze gelijk in de sfeer van een beachclub. Er gingen al geruchten rond binnen trapstel om volgend jaar een strandrace hier te organiseren . Wie weet?
   Nadat de meeste mensen binnen waren werd de BBQ geopend met speech over heb je nog een topidee voor trapstel laat je horen. Daarna kwam ik nog even op de kansel om het programma uit te leggen. Toen werd het aanvallen op het bbq en ik zag dat iedereen heerlijk aan het smikkelen was. Op een gegeven moment toen iedereen begon uit te buiken en werd het tijd voor het experiment fotospecials gemaakt door mij en Jan van W. Kleine uitleg misschien , op de foto’s staan vragen waar je het ” goede antwoord” op geeft en de groep met meeste punten is de winnaar . Na de groepsindeling kwam er een aantal dia te voorschrijven met vragen als . Wie is deze renner, of welk ritueel is , hoeveel vrouwen zitten er nu bij Trapstel (21) . De roze groep won en ze waren er trots op. Op dit een probeersel was zeg maar heb ik aan jullie gevraagd of dit vast op de agenda moet waarom de deelnemers positief reageerden. Dus maak veel foto’s en stuur ze naar mij , Jan of Michiel Huisman. Volgend jaar gaan we dit opnieuw doen met jullie foto’s . Daarna gingen Herwig en Diana hun avonturen vertellen over de reis in Italië. Een inspirerend verhaal Dank Diana en Herwig.
   Toen de deze activiteiten voorbij waren gingen we door waar we gebleven en het werd zoals gebruikelijk weer een gezellige keuvelpartij.
   Ik heb een prima avond gehad .
   Oh ja bij de vragen kwam het volgende noem een muziekstuk met fiets erin. Bij de meeste kwam het volgende boven . Skik en Jimmy, Dit vond ik even leuk om te melden

   Groeten Luuk

  • #30020
   Geert Jan
   Deelnemer

   Goed om te lezen Luukmans,
   volgend jaar bottenvlees en in het winnend team.
   Stiekum had ik gehoopt op een smeuig verslag van de late uurtjes,
   over bieren en hoofdpijn.
   Hoor ik nog wel eens.

  • #30022
   Anoniem
   Inactief

   Het was zeker een zeer geslaagde BBQ! De drank werd voor de verandering eens genuttigd i.p.v misbruikt! Om half een gingen de laatste Tapstellers naar huis! Maar niet getreurd GJ. De Bokkentocht staat nog op het programma! 😉

  • #30025
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   He GJ, zoals Jan al aangaf rond middernacht waren er nog 5 man (M/V) aanwezig, dus late uurtjes? Neuh…..
   De wijn smaakte redelijk, maar vandaag toch meer last van spierpijn tijdens de zondagstraining dan van hoofdpijn! 😉

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht