bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 0 reactie threads

Verslag technische avond dik.

 • Auteur
  Berichten
  • #31810
   Luuk
   Deelnemer

   Tegen 19 uur na de ontvangst met cake en koffie werden wij naar de collegezaal van Anton gesommeerd. Hier hingen een paar prachtige nieuwe fietsen met schijfremmen, velgremmen, dikke banden, tubeless , draadbanden en er lagen diverse smeermiddelen en gereedschap . Anton begon ons keurig uit te leggen hoe je een band verwisseld zoveel voor en achter. We mochten zelfs oefenen en werd helaas niet geprobeerd om met een buitentemperatuur van 4 graden een band te verwisselen maar misschien moeten we met trapstel maar eens trainen in een koelcel met z’n allen.
   Na het lesje heeft Anton uitvoerig gesproken over smeermiddelen , quicklinks en ketting smeren . Bij enkelen zag je blikken in de ogen oh jee dat doe ik fout dus..
   Nadat Klaas Dik het krat bier en de pinda’s op de werkbank dacht ik oh je Trapstel en bier, de aandacht zal wel verslappen.
   Maar nee hoor, we gingen vrolijk verder met lesje schijfremmen en daarna met een cassette eraf halen met gereedschap met de mooie kettingzweep
   Nadat we het lesje met de zweep gehad hebben nog een gesprek over bandenkeuze gehad en dit was het einde van de les. Natuurlijk kreeg Anton en firma Dik een luid applaus en langzaam aan druppelde iedereen keurig naar huis om vast oefenen met de zweep.

   Groeten Luuk

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht