bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 4 reactie threads

wo5/8

 • Auteur
  Berichten
  • #13078
   Geert Jan
   Deelnemer

   Veel Trapstel.
   Lekker gefietst.
   Namen zijn niet goed opmde schijf gekomen.
   Volgende keer beter of iemend een beter geheugen?

  • #13079
   Joke
   Gast

   De groep medium+ bestond uit Robert, Frits, Victor, Marten, Bas, Douwe, Tomas, Seryl, Wilma en Joke.

   Toch maar aan strava GJ 😉 , dan hoef je de namen niet op te slaan. Dan krijg je een lijstje met wie je gefietst hebt.

   Robert was erg goed op dreef, en geurde sterk naar kokosolie. Nieuw soort doping?
   Het was een mooie route, bedankt Robert, ik heb heerlijk gefietst.

  • #13082
   Tiemen
   Deelnemer

   Gisteren even in mijn eentje getoerd om op visite te gaan bij vrienden die op een camping staan in Kollumerpomp, it dreamlân. Na een voedzame maaltijd om 20:20 op de fiets en proberen voor het donker weer thuis te zijn. Via Dokkumer Nieuw Zijlen naar Zoutkamp en dan de bekende route naar huis. Na de afdaling van de muur van Oostum zag ik een groepje trapstellers net nog linksaf slaan. Even flink aanzetten om mij aan te sluiten. Ik had geen verlichting en bij hen ontwaarde ik lampjes; toch iets veiliger. Het bleek een groepje light te zijn met Ferry, Martijn, Bram, Gerda, Valentine, ik vergeet er vast nog een paar. Heb ze langs het Van Starkenborgh kanaal nog even flink opgejuind! Gezellig om op deze manier de stad binnen te komen.

  • #13083
   herwig
   Gast

   kort verslag van de heavies (Jaap, Jan vW, Sybren, Anne-Jan, Erik en mezelf). onder leiding van Jaap, die eerder die dag al 100 km gefietst en 10 km hardgelopen had, hebben we een prachtige tocht gemaakt door het Hoogeland. ik durf te stellen dat ik op 75% van de route nog nooit geweest was. op de heenweg slingerden we omheen de provinciale weg naar de Eemshaven en had Jaap er een satanisch genoegen in om ons elke keer weer over de viaduct te sturen. toen de viaducten op waren, draaiden we in de buurt van Oldenzijl naar het zuiden en bleef Jaap ons gedecideerd en tijdig naar links of rechts dirigeren. het was natuurlijk wel zaak om voor het donker weer thuis te zijn en dus werden Zeerijp, Leermens, Oosterwijtwerd, Garrelsweer, Winneweer, Lellens bezocht terwijil we hoog in de dertig of laag in de veertig reden. tien over negen thuis, ja dan wordt het weer duister, en zo’n 80 km gereden tegen een gemiddelde van 36 km/u. ’t is weer mooi geweest.

  • #13084
   Anoniem
   Inactief

   Veel Trapstel inderdaad, logisch met dit ideale weer. Hoor ik 10 mediumrijders en 7 heavy. Light (oké light+) had er, verdeeld over 2 wagonnetjes, in totaal bijna zeker zoveel. Met gepaste regelmaat was er een uitwisseling tussen de 2 groepen. Krijg je als de dames zich als één blok opwerpen, ja toch Henk! Leuke spontane rit waarbij meerdere personen een duit in het routezakje deden. Ik herinner me binnendoor naar Bedum, Rottum, Warffum, Pieterburen, Eenrum, Saaksum. Zo’n 75 km met ook nog een lekke band, waar de mannen zich stonden te “verdringen” in adviezen, leverde op het eind de eerste schemer van dit zomerseizoen op. Iedereen uiteindelijk tevreden. Namen (niet volledig?): GJ, Martijn, José, Antoinette, Kees, Bertil, Jannie, Gerda, Lien, Valentine, Bram, Henk, Derek, Ron et moi.

Weergave van 4 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht