bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 2 geneste reacties

woensdag 4 juli

 • Auteur
  Berichten
  • #34073 Reageer
   Leonie
   Bijdrager

   Woensdagavond, 4th of July, Onafhankelijkheidsdag aan de overkant van de zee, maar voor ons: gewoon een prachtig zonnige zomeravond + woensdag = eens kijken wie er bij Kardinge staat.
   Redelijk gestroomlijnd worden er 2 groepen gevormd. Wij (naast mij nog Wilma, AJ, Janwillem, Syndey en Seryl) gaan richting ‘t wad naar NPZ. Andersom volgens Seryl, maar goed wat is nu andersom? Er staat best een aardig windje maar met zijn 6-en draaiend fietsen we gestaag richting het noorden en met een kleine eindsprint staan we dan boven op de dijk. Dat heeft altijd toch wel wat dat weidse uitzicht over het wad. Terwijl Sydney het allerverste puntje opzoekt, vermaken wij ons boven met wat andere bezoekers van deze dijk. Eenmaal weer op de fiets gaan we (bijna) lijnrecht in een mooi tempo aangevoerd door AJ terug naar Groningen. Nog even een kleine onderbreking voor iets met een lekke band, maar dat mocht de pret niet drukken. Kortom, het was weer mooi vanavond!

  • #34085 Reageer
   Luuk
   Bijdrager

   Jaloers dat ik elke woensdagavond sjaak afhaak ben, maar met een verslag geniet ik toch een beetje mee. Dank Leonie

  • #34103 Reageer
   Janwillem
   Bijdrager

   Was idd weer een heerlijke Trapstel-training van Aj. Bedankt voor het verslag Leonie.

Weergave van 2 geneste reacties
Reageer op: woensdag 4 juli
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht