bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 8 reactie threads

Zaterdag 20 april

 • Auteur
  Berichten
  • #43045
   Jan Willem
   Gast

   Wie heeft er belangstelling om zaterdag een medium rit (gemiddeld 30/31 km/h) te rijden? Afstand rond de 120 km, bijvoorbeeld naar Smeerling.
   Voor diegene die met Pasen andere verplichtingen hebben 😉 of voor wie gewoon van het lekkere weer wil genieten en extra km’s maken

   Vertrek 9:00 uur, Einde Helperzoom

   PS. Ik bedoel dus geen bedaarde rit, maar gewoon lekker doorfietsen. Uiteraard wel samen uit en thuis en niet elkaar kapot rijden.

  • #43072
   Fred Lahuis
   Deelnemer

   Zoals de plannen nu zijn is dit voor mij een hele mooie optie, dus reken maar op mij.

  • #43079
   Jan Willem
   Gast

   De perfecte rit. Vertrek om 9.30 uur , niet te vroeg niet te laat. De temperatuur loopt al iets op. De nachtelijk kou is opgetrokken en heeft plaats gemaakt voor opwarming door de zon. Geen wolkje aan de hemel. Een groepje fietsers heeft zich verzameld. Trotse bezitters van blinkend carbon staan klaar om een mooie tocht te maken. Er wordt gelachen , gepraat en. On y va. We gaan. De wind waait matig, niet vervelend hard maar ook niet windstil, met een tempo van 29 km/h wordt de koers vastgezet op zuid-oost. In harmonie wisselen we elkaar af op kop. Geen gemopper geen gezeur. Oog voor elkaar en voor de omgeving . na 1.30 uur fietsen bereiken we de pauze plek. Het is warm geworden door de zon en de inspanning. Het grasveldje bij het theehuis geeft verkoeling. Wat een genot, koffie, thee, taart. 2e rondje. Het is moeilijk om weer op gang te komen. Maar we moeten verder. De wind in de rug zwelt het tempo aan, er wordt meer gescholen en meer gesleurd. De gezichten worden roder en het is aanpikken. Tegen de stad komt het groepje weer tot rust. Genoegzaam bevestigt iedereen zijn geluk. Het was een top rit

   Nb Dit is de route : http://www.strava.com/routes/18213999

  • #43080
   Wim
   Deelnemer

   Het is dat ik zaterdag in Den Haag ben, het is dat mijn conditie het gevraagde tempo momenteel niet toelaat. Maar anders…. wat een rit, wat een genot!

  • #43084
   Ekko Smith
   Deelnemer

   29 km/u ga jij redden Wim! Zit ik helaas bij een kerkdienst en crematie van een hele oude dame. Nee niet de onze (notre). Heel veel plezier mensen. Beetje jaloers? JA.

  • #43086
   Peter Leemhuis
   Sleutelbeheerder

   Oh, goeie tip, het ritverslag alvast vóor de rit schrijven 😉. Klinkt wel als iets waar ik bij geweest had willen zijn, dus count me in!

  • #43098
   Bertil Huiberts
   Deelnemer

   Oke, half tien dus. 9.30

   Ary en Bertil rijden ook mee!

  • #43099
   Jan Willem
   Gast

   Inderdaad start 9.30 uur. Aan het einde van Helperzoom

   Momenteel staat de teller op 5. Er kan nog meer bij…..

  • #43101
   Fred Lahuis
   Deelnemer

   Sorry, ik moet helaas afzeggen

Weergave van 8 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht