bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 3 reactie threads

Zondag 2 april

 • Auteur
  Berichten
  • #26526
   Ekko Smith
   Deelnemer

   Nu al de mooiste tocht van het jaar? Medium ten top. Met z’n zessen op weg richting Bakker van der Veen voor een versnapering, koffie, cola, appel met en zonder slag. En weer om langs Drachten Ureterp, Marum, Tolbert, enz. Heerlijk gereden met Jan, Eddie, Michel, Pieter en Wim. Nog een fijne zondag met de Ronde. Groet Ekko

  • #26528
   Joke
   Gast

   Voorheen heavy , ging ook met zes op pad: Frits, Robert, Seryl, Douwe, Peter en ik. Peter was voor het eerst mee.
   Met 5 gingen we om de noord. Robert moest vroeg thuis zijn en ging onderlangs . Douwe koerste het slimst en won de sprint bij de sluizen.
   Koffie in Lauwersoog, via niet standaard paden terug naar huis. Rondvraag bij moeke , bij iedereen was er toen het beste er vanaf, maar allen heerlijk gefietst. Peter zei “tot de volgende keer” . Weer een trapstellid erbij?

   Joke

   • #26533
    Anoniem
    Inactief

    We kunnen Peter als nieuw lid verwelkomen!

    • #26540
     Joke
     Gast

     Leuk! Een “voorheen heavy” rijder erbij.

     Hoe gaan we hem noemen ?

     Peter van Nicholas?

  • #26530
   Marco Weijers
   Deelnemer

   De ronde van Vlaanderen wachtte, er was een voetbalwedstrijd en er werd zelfs geroeid. Dus er moest een beetje doorgereden worden vandaag. Albert, met blote benen, Dennis ook ontbloot volgens mij, Jan met blote benen, Fred met een klein beetje blote benen en ik in semi winter outfit. Laauwersmeer rond, dat leek ons net als ‘voorheen heavy’ ook wel een goed idee. Fred trok het vizier nog eens recht en ging er eens goed voor zitten. Soms snelt je naam je vooruit en het nieuwe heavy trekt aldus nog geen volle zalen. Maar Fred, zeker met zijn nieuwe helm, vind het nu eenmaal machtig mooi ‘to boldly go where no man has gone before’. Vanaf de eerste meter trekken Albert en Jan er hard aan. We stuiven diverse treinen voorbij. Albert krijgt het er warm van ondanks de blote benen. Het jackie moet uit in Niekerk. Even stoppen dus. Het toont de relativiteit van het nieuwe heavy want binnen no time horen we Joke de bocht al weer om komen. Daar rijd je dan zo hard voor. We trekken weer hard op en scheuren richting Eibersburen. Ik oefen voor wegkapitein en roep in ere van Chris ‘houd die ketting heel !!!’ het helpt niet, er wordt snoeihard naar boven gereden. Het is een waarschuwing voor wat er gaat komen, vanaf dat moment is ieder bord goed voor een sprint. Dorp in, sprinten ! Dorp uit sprinten ! Onbetekenend wit bordje, Sprinten !* Bij het ronden van het meer maken we ons op voor de moeder aller sprints, Jan moet er al snel af. Je kunt ook niet altijd op scherp staan. We draaien met z’n vieren tegen de 50 door tot aan de sluizen, Fred mag de laatste zijn in het sprinttreintje. Hij doet het magnifiek en biedt zich direct aan als knecht voor de snertsprint van volgend jaar. Langs de vogelspotters in het natuurgebied. Koffie bij de boeter of bij Albert ? We gaan naar Albert, stroopwafels, koffie en gastvrijheid wachten ons. Eerst nog even wat sprints, traditioneel is Wehe voor Albert. Aan de stamtafel, sterke verhalen en flauwe humor. Albert zwaait ons uit, nog 22 km naar huis. We geven nog maar eens flink gas. Nog wat sprints en dan zit het er alweer op. We kunnen naar de echte sport gaan kijken. Sagan tackelt een hek, Ajax tackelt Feyenoord, Oxford tackelt Cambridge. Dag weekend,het vizier kan weer op maandag.

   *no locals were harmed during the sprints

   • #26537
    Anoniem
    Inactief

    Het was fantastisch! Iedereen heeft voortdurend Top 5 gereden en daarnaast heeft iedereen de vriezer weer vol met rollades, speklappen en andere vleesprijzen. Het uitbollen kan beginnen 😉

  • #26532
   Jan
   Gast

   Zondag was de mooiste dag van de week
   En je wist als je naar je vriendjes keek
   Hier gaan ze heel wat beleven

   En de trainer riep : samen is niet alleen
   Maar eenmaal op de fiets vergat je dat meteen.

   Kortom, het was weer mooi!! 🙂

   • #26539
    Fred Lahuis
    Deelnemer

    Het was inderdaad mooi, mooi weer, mooi gezelschap en mooie koers.

    Ik ben benieuwd of Marco het puntenklassement al heeft opgesteld.

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht