bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 1 genest reactie

zondag 24 december

 • Auteur
  Berichten
  • #31306 Reageer
   Michiel Huisman
   Bijdrager

   Vlak voor de kerst, een wat sombere en druilerige zondagochtend.
   Het is een graad of vijf, de wegen zijn vies en nat. Mijn benen voelen nog zwaar van de spinsessie gisterochtend bij DMS, maar het is gelukkig buiten zo goed als droog. Eigenlijk niet mijn soort weer, maar ja: er moet nog een Strava-doel gehaald worden…. (#Rule nr. 5 😉 )
   Er staan negen Trapstellers in het park. Acht stoomlocomotieven denderen tegen de verraderlijke wind in door het Westerkwartier en Noordenveld en ik pik mijn wagonnetje in aan het laatste wiel. Voor de wind richting Norg gaat het gas er nog even op en haak ik even af. In eigen tempo door naar Hotel Karstens, alwaar we verwelkomd worden met vuilsniszakken, koffie en apfelstrudel. De hardwerkende noorderlingen zijn veranderd in onvervalste Flandriens en dan is een grijs stuk plastic ter bescherming van het meubilair geen overbodige luxe….
   Na zo’n stop weer de kou in is altijd even schrikken voor de spieren, maar we kiezen voor een vrij directe route terug naar Stad. Zij die daar nog de puf voor hebben, leven zich nog even uit in de Onlanden en met een dikke 70 km op de teller gaat daarna ieder zijns weegs, richting (schoon)ouders, kalkoenen en wat dies meer zij….
   Marten, Albert, Wilma, Anne-Jan, Peter, Ary, Leonie & Fred, dank dat ik achter jullie ruggen mocht schuilen!
   Ik zit nu op 99%, die laatste 70 km gaat komende week nog wel lukken 🙂

   Michiel

  • #31316 Reageer
   Fred Lahuis
   Bijdrager

   Graag gedaan Michiel.
   Success met de laatste meters, het gaat geloof ik lekker regenen de komende dagen ….
   maar ja je hebt geen keus he?
   Tot volgend jaar.

Weergave van 1 genest reactie
Reageer op: Reactie #31316 in zondag 24 december
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Annuleer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht