bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 3 reactie threads

Zondag 25 september: Ronde van Niek

 • Auteur
  Berichten
  • #22017

   Het is alweer drie jaar geleden dat we het schokkende bericht van Niek Waldijk’s overlijden in Limburg kregen. Iedere keer als ik in Limburg fiets, ga ik even ‘bij hem langs,’ naar de plek van het tragische ongeluk, waar ter herdenking een Trapstel-bidon hangt met daarin de teksten van de herdenkingspagina.
   Het laatste weekend van september heeft elk jaar een speciale tint. Op de laatste zaterdag van september fietsen Piet Donkers en Niek’s oud-collega’s met wie Niek de tocht zou fietsen, dezelfde route als drie jaar geleden. Een aantal Trapstellers fietst ook dit jaar met hen de tocht die Niek niet heeft mogen volbrengen, Ze zullen ook Niek’s ouders weer ontmoeten.
   In Groningen fietsten we drie jaar geleden ter nagedachtenis een tocht naar Zoutkamp, een van Niek’s favoriete rondjes. Ook deze tocht wordt elke laatste zondag van september gereden, een speciale rit op de gebruikelijke trainingstijd: lekker fietsen in je eigen tempo, pauze in de Boeter, samen lol hebben in fietsen zoals Niek dat altijd uitstraalde. Voor wie wil eindigt de tocht bij Moeke Vaatstra, waar we drie jaar terug werden opgewacht door Niek’s ouders. Zoals het er nu naar uitziet wordt het mooi terrasweer.

   http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1840298

  • #22018
   Luuk
   Deelnemer

   Ik ben erbij in Groningen,

  • #22019
   Mathieu
   Deelnemer

   Helaas, ik heb andere verplichtingen misschien in de middag nog een ronde.

  • #22020
   Ekko Smith
   Deelnemer

   Mooi ritueel.
   ik ben dit weekend wadlopen
   en zal even ……
   op zondag…….
   in gedachten nemen…..toch
   … samen herinneren…..

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht