bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 5 reactie threads

Zondag 25 september voor Niek

 • Auteur
  Berichten
  • #22024
   alie
   Gast

   In herinnering aan Niek. Wat een prachtige tocht hebben we gereden dankzij jou Niek! Het was een schitterende zondag en de tocht voerde ons langs prachtige kleine weggetjes naar Zoutkamp. In Limburg fietsten ze voor en om jou en in Groningen deden wij hetzelfde. Ik heb je wel niet gekend, maar wel over jou gehoord. Dank je dat wij zo mochten genieten van het fietsen, het mooie landschap en het fijne gezelschap. In ons light clubje fietsten mee: Ferry, Kees, Luuk, Gerda, Lien, Michiel, Bertil, een man met een wit shirt..(Ferry wie was dat?), en ik weet niet wie ik vergeten ben. Terug een iets andere samenstelling maar ook heel prima. Bij moeke nog lekker even nazitten. Geweldig!
   Alie

  • #22025
   Anoniem
   Inactief

   Alie, de man met het witte shirt was Clémence, deed voor de 2e keer mee (incl TKP 3e keer). Vriend Bertil heb ik bij light niet gezien, maar wel bij medium! Ik corrigeer maar even, want voor sommigen ligt dat erg gevoelig :). Nog een paar namen bij light: Eddie, Coen, Christien, Arno, Jan Duut. Samen met genoemde Clémence, Michiel en ik gingen die na de pauze op in een light++ formatie.
   Light, light+ of medium don’t care. Het was een absolute topdag om te fietsen.

  • #22026
   Anoniem
   Inactief

   De man in het witte shirt was ik, Clemens (jongens, mijn naam niet zo chique schrijven 😉 ) Na de TKP en vorige week als gastrijder, heb ik vandaag als lid van Trapstel meegereden.
   Ook ik heb vandaag genoten van een schitterende tocht door het Groninger land!

   Clemens

  • #22032
   Luuk
   Deelnemer

   Het was inderdaad een fijne fietstocht en het leek of Niek in de regie zat van deze dag. Prachtig weer en veel Trapstellers .

  • #22033
   Tiemen
   Gast

   Voor een tweede week op rij werd er gebroken met de traditie: wind tegen heen, wind mee terug. Vorige week omdat Frits een belofte had te houden tegenover Leonie en gisteren omdat het de Niek Classic was. Zoals Ronald dat mooi verwoorde vieren wij bij deze Classic het plezier in fietsen, want dat had Niek.
   Medium vertrok als laatste uit het park: Ronald, Tim, Anne Jan, Arnoud, Bertil, Joke, Douwe, Arno, Marco, et moi! De route lag vast dus daarover geen enkele discussie. Met een heerlijk zonnetje een strak blauwe hemel en een stevig windje in de rug gingen we op pad. Aangezien maar een aantal van ons de route op de Garmin hadden staan reden deze heren voorop. Net even voorbij Hoogkerk werd light voorbij gestoken, het moment waarop Arno zijn karretje bij ons aanhaakte. De route moest hier ook enigzins aangepast i.v.m. de afsluiting van een weg. Het leverde geen enkel probleem op. Door de rugwind waren wij in een vloek en een zucht in Zoutkamp en zaten wij in het zonnetje, althans een deel van de groep, op het terras. De koffie en het appelgebak was weer van hoog niveau.
   Voordeel van eerst met de wind mee is dat je rustig de spieren kunt opwarmen en dus zonder problemen full gas tegen de wind terug kunt. Onze promovendi uit de light klasse: Bertil en Arnoud, schuwen het kopwerk niet!! Hear Hear!! Kilometers sleurden deze kearels vooraan de groep. Er werd niet verzaakt en de het tempo bleef op peil. Even voorbij Pieterburen werd het light treintje voorbij geboemmeld. Arno had zich na de boeter bij deze groep aangemonsterd.
   De Niek Classic is gewoon een mooie route die vaker gereden mag worden. Ook nu weer werd het eind doel Zuidwolde snel bereikt. Een aantal bleef hier achter voor een welverdiende vochtsuppletie. De rest reed door. Bij latere inspectie van ons alziende oog strave reden zowel Marco (sleutel vergeten) en Arnoud (het is zulks lekker weer) nog even wat extra kilometers, wie kan ze ongelijk geven. Niek had het goed bevonden!!

   Dames en heren erg bedankt voor weer een vlekkeloze uitvoering van de Niek Classic.

  • #22035
   alie
   Gast

   Enn dank Ferry voor de aanvulling. Ik vond het treintje al wat kort. En Bertil en Arno.. sorry.. het komt omdat jullie overal en nergens opduiken en een straf tempo opvoeren!

Weergave van 5 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht