bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 2 reactie threads

Zondag 30 augustus

 • Auteur
  Berichten
  • #13787
   Sander
   Gast

   Het park in rijdend begon het te druppelen, zou het een voorbode zijn? Wie waren er present: Chris, Colm, Marco, Lucien, Jan Willem, Jan van W, Sybren, Dennis, Frits en ondergetekende. We houden het kort want dit verhaal gaat natuurlijk in het niet vallen bij de prachtige verhalen uit de Provence. Dus…. verrassend de stad uit onder leiding van Chris, tot ieders verbazing NPZ voorbij, slowmo draaien en lauwe koffie met een niet onaardig stuk appeltaart bij de Wrakkitaria in de Eemshaven (we hebben het bij een kopje gelaten) en weer op huus an over Uithuizen. Topdag, en 130 km op de teller.

  • #13792
   Chris
   Deelnemer

   Sorry Sander dat van NPZ, volgende keer doen we NPZ weer aan of zoals Jan zegt ” even de zee aantikken”!

   • #13794
    Sander
    Gast

    Achteraf vond ik één slopende sprint eigenlijk ook wel voldoende Chris. Even goede vrienden.

  • #13805
   Marco Weijers
   Deelnemer

   En in ons kielzog tussen Garnwerd en Winsum reed er een heerschap mee. Goed geluimd en in voor een grapje. Hij moest terug naar Friesland, maar was van origine Grunneger. Ik had hem eerder gehoord, die grap. De eerste keer had ik de grap ook al niet verstaan, deze keer lukte het weer niet. Hij kende onze club en had ons ooit op de foto gezet, in de dolomieten op de eerste dag van onze reis. Hij wist ook van de tragiek binnen onze club, van een van die jongens op die foto. En dat hij er slechts twee weken later niet meer bij was. Dan zoek je zo’n foto eens op, leest het verhaal terug. Mooie herinneringen komen boven.

   Hier in het regenachtige Groningen wacht je dan op verhalen uit Frankrijk. De Ventoux gangers, tot nu toe blijft het stil. Wie weet komt het nog, is het niet voor het thuisfront. Is het niet voor nu, doe het dan voor later. Je weet nu nog niet hoe waardevol die verhalen en foto’s dan kunnen worden.

   Oh ja de Foto en het verhaal….Riva HTML

Weergave van 2 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht