bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 2 reactie threads

Zondag 30 September

 • Auteur
  Berichten
  • #41291
   Luuk
   Deelnemer

   Vanochtend in kwam de eerste zonnestralen al een beetje tussen de spleet van onze slaapkamergordijn . Eigenlijk gaf de natuur aan fietsen jullie, der uit , naar het park . Natuurlijk nog even wat protesten , zoals het voelt nog wat fris aan, weer meer kleertjes aan of minder. De keuzestress , van wat moet ik aan zeg maar. Na het ontbijt waren al die zaken opgelost en niets stond ons meer weg. In het park aangekomen stond er al een grote groep te ” sociaalaizen” .

   Even over negenen toch maar besloten om te gaan fietsen en de light groep ging op pad richting Bakkeveen. Light bestond uit Mathieu, Ronald, Eef, Alle , Peter H, Jan D, Michiel H, Lien, Katinka , Ekko en ik . Peter en ik begonnen met misschien eventjes in het begin met een tempo dat ietsje pietsje te hard maar gelukkig haakte niemand af en na een tijdje ben ik van kop gegaan en namen anderen het over , Voordat we het in de gaten waren we al in Bakkeveen en hebben we buiten heerlijk genoten van koffie met gebak en het prachtige Raleighshirt van Michiel H. Kon minder dus,
   Op de terugweg met een licht briesje in de rug of van opzij ging alles vanzelf. Voor mij was dit niet de gebruikelijk route terug maar hij was leuk. In de ommelanden bij het bruggetje de rondvraag gehad en iedereen was er over eens. Het was een prachtige dag .

   Tot de volgende keer

   Luuk Riensema.

  • #41292
   Ekko Smith
   Deelnemer

   En dat op Belgisch bokbier. Iets te hard en op kop. Proost mejong!
   Het was goed.

  • #41293
   Leonie
   Deelnemer

   De rest vormde een groep met als doel Dokkum; home-town van Douwe. Douwe nam dus, samen met Tiemen en Bertil, de route voor hun rekening. Deze groep bestond verder naast mij uit Sydney, Sybren, Joke, Fred, Janwillem, Ary, Peter en Peter (tja als je iets te laat in het park aankomt en light al weg is moet je toch wat en volgens mij kon je over het algeheel redelijk volgen, behalve als er wat al te veel bochten in de weg waren). In Dokkum zaten we heerlijk in de zon op het terras van Ed en Willem Bever alias de uitbaters van de Koffiebranderij te genieten van overheerlijke koffie met ofwel oranjekoek (je bent per slot in Friesland) of appeltaart. Dan zonder rondje om de kerk (Douwe die heb je tegoed) terug naar Groningen. Het was weer een mooie dag om te fietsen.

Weergave van 2 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht