bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 3 reactie threads

Zondag 31 maart: sponsortocht voor gehandicaptensport

 • Auteur
  Berichten
  • #42524
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   Eind maart en begin april vindt een sponsorfietstocht voor de gehandicaptensport plaats: Initiatiefnemer Bas Tietema schrijft het volgende:

   Als1team Challenge

   ”In 1999 werd mijn lieve zusje Iris geboren, zij bleek het syndroom van Down te hebben. Voor mij als 5-jarige had dat totaal geen betekenis, voor mij was het een lieve zus net als mijn andere twee zusjes. Tot op een gegeven moment sommige dingen toch net even iets anders gingen, dan dat je normaal gewend bent. Wij als familie hebben Iris altijd enorm veel ruimte gegeven en gekeken naar de wereld van mogelijkheden die er voor haar en iedereen met een handicap zijn. Ook in de sport. Ik was daarom ook enorm trots toen ik vier jaar geleden werd gevraagd om ambassadeur te worden van het Fonds Gehandicaptensport. Twee werelden die voor mij samen kwamen, de passie voor sport en het mogelijk maken van sport voor iedereen!”
   – Bas Tietema-

   Deelnemen: Tijdens zijn fietstocht van 1500 km wilt Bas langs 18 eredivisiestadions fietsen. Om uiteindelijk met zijn route het logo van Fonds Gehandicaptensport te vormen. Bij zijn fietstocht is er de mogelijkheid om een stuk met hem mee te fietsen. Iedereen die meefietst heeft de uitdaging om minimaal een bedrag op te halen van € 100,- aan donaties voor de gehandicaptensport. Dit kan door het aanmaken van een actiebus via: gehandicaptensport.digicollect.nl

   Op zondag 31 maart start Bas in Noord-Nederland: drie etappes van Zwolle via Heerenveen en Leeuwarden naar Groningen. er wordt gereden in een gemiddeld tempo van ongeveer 30-32 km/uur.

   Mooie uitdaging voor de medium-rijders onder ons?

   Ik moet zelf helaas werken die dag, maar weet dat Jan van Wolveren die zondag in ieder geval meerijdt.

   Meer info kunnen jullie vinden op http://www.fondsgehandicaptensport.nl/activiteiten/actieweek-voor-de-gehandicaptensport-1/ of via Jan vW!

  • #42538
   Sydney
   Deelnemer

   Ook ik fiets met Jan mee voor deze goede doel.
   Voor degene die niet kan en toch wat willen doneren kan dat via de volgende link https://gehandicaptensport.digicollect.nl/jenny-en-sydney-burgstra
   Namens het team bedankt

  • #42551
   Alie
   Gast

   Goed van jullie, Sydney en Jan. Ik zou best mee willen fietsen, maar helaas gaat dat te snel. Doneren is een betere optie voor mij!

   Alie

  • #42553
   Geert Jan
   Deelnemer

   Hmmm,
   morgen bij de Snerttocht maar met de digitale pet rond ?

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht