bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 1 reactie thread

Zondag 5 augustus, alweer een mooie dag

 • Auteur
  Berichten
  • #34410
   aliewassenaar
   Deelnemer

   Vanmorgen zeer duidelijk: ik ga fietsen. Er waren meer die dit hadden bedacht. Het blijft ook naar fantastisch fietsweer, dus we kunnen niet anders. We vertrokken vanmorgen onder leiding van mijn Garmin richting Lauwersmeer. Langs Hoogkerk, maar dan ben ik al snel de namen van de dorpjes kwijt. Ik ken de route, de garmin kent hem ook. Wat gaat dat mooi. Jan en Pieter fietsen lang op kop. Het gaat zo fijn. We zijn door Lutjegast gefietst, en Dokkumer nieuwe zijlen en Anjum. Even rekken onderweg. Dan komen ook Herman en Rob ons achterop. Zij fietsen een bijpraatrondje. We zien hen terug op het terras bij Lauwersoog. Het lijkt wel vakantie. De koffie was heerlijk, maar het duurde lang. Geen probleem, het is zondag. Echter Jan moet toch vlot terug, anders bakken de patatten aan. Het grootste deel van de groep vertrekt met Jan. Wij (Gerda, Lien, Peter en ik) doen het iets rustiger aan. Het was een zondag met een zonnetje.
   Wie er mee waren, tja, net als GJ. vul maar aan: Gerda, Lien, Jan D., Pieter, José en zijn neefje van 1.90m, , Peter, Roelof, Peter.
   Bedankt allemaal, ik heb genoten.
   Alie

  • #34413
   Henk Roelfs
   Gast

   Alie je vergeet mij, Henk

   We zijn met samen met Jan D, vertrokken. Op topspeed terug voor Jan zijn patatten. En de anderen omdat ze er zin in hadden om snel weer terug te gaan. Roelof met zijn geëlektrificeerde racefiets voorop, achter de Derny.
   Mooi fietstocht vandaag.

   Henk

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht