bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 1 reactie thread

zondag 8 maart

 • Auteur
  Berichten
  • #46803
   Ferry
   Gast

   Voor het eerst dit jaar maar weer eens naar de chinees op zondagmorgen. Gehoord dat er door een aantal klassiek light gereden zou worden. Temperatuur is prima, kans op regen is gering, alleen een pittige zuidwester is de verwachting. Bij het verzamelpunt een 14-tal personen. De suggestie als één groep te rijden wordt snel weggestemd, gelukkig maar want ik zou het niet overleven.
   Uiteindelijk kunnen de aanwezigen zich keurig vinden in 2 gelijke groepen. Even een privé-geheugenoefening van de namen. Seryl, Harry, Jan R, Leonie, Ari, Arnoud en Douwe vertrekken als de snellere groep. Mooi, die hoef ik alvast niet bij te houden. Tot ziens in Veenhuizen. Ik zal me in light gaan omringen met GJ, Pieter, Johan, Michiel, Alie en Margriet. Kopwerk is al tijden uit den boze. Bijblijven en aanhaken is het maximale, zeker bij windkracht 4 of meer op open vlaktes als de Onlanden. Gelukkig een uiterst begripsvolle groep die op voor mij zware momenten wat gas weet terug te nemen. Pieter weet ons via een aantrekkelijke route Veenhuizen in te krijgen. De koffie, het gebak, de flinke praat, hoe ben ik al die zondagmorgen van de afgelopen maanden toch doorgekomen. De terugweg met fikse wind in de rug is een eitje en bij snelheden royaal boven de 30 verbeeld ik me dat ik een echte racefietser ben. Boys en girls, bedankt.

  • #46805
   Alie
   Gast

   Het was een waar genoegen om zondagmorgen met jullie te fietsen. Ik doe het momenteel ook te weinig en het klopt, het hoort erbij op zondag. Heerlijk gefietst!

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht