bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 0 reactie threads

Zondag de 13e

 • Auteur
  Berichten
  • #29017
   Michiel Huisman
   Deelnemer

   Zondagochtend begaf ik me naar het park met in het achterhoofd het plan om even lekker een kilometer of zeventig uit te rijden met de light-groep. Om 10 voor 9 trof ik echter alleen Egbert aan, maar gelukkig druppelden er even later toch meer liefhebbers binnen. Uiteindelijk waren we met zijn 10-en, maar het was al snel duidelijk dat het een medium tempo zou gaan worden….

   Na enig gedelibereer over de bestemming vertrokken we richting Zoutkamp, met de volgende renners in de gelederen: Erik, Michel, Fred, Egbert, Pieter, Wim, Jan-Willem, nieuw lid Kees en echtgenote (sorry, naam vergeten…) en ondergetekende. Na de vrij vroege koffiestop in Zoutkamp (na ongeveer 35 km) toch nog maar even het Hogeland in. Het zonnetje was er ondertussen doorgekomen en in combinatie met nauwelijks wind zorgde dat voor ideaal fietsweer.
   Bij de afslag NPZ ontstond er verwarring en een splitsing van de groep in een deel dat rechtdoor ging en een deel dat de zee had geroken…. Na hergroepering op de dijk bleek dat we JW kwijt waren, die was doorgereden… Het restant van de groep werd hier alsnog gesplitst in een deel dat rechtstreeks terug ging richting stad en een helft die een lunch op de borg Verhildersum plande. Ik sloot me aan bij de lunchclub en reed dus verder met Erik, Pieter, Michel en Wim. De lunch smaakte uitstekend en was gezellig, maar mijn benen hadden de langere onderbreking wel opgevat als het eindsignaal. De spieren protesteerden dus behoorlijk tegen snelheden boven de 30 km/u, maar in klassieke Trapstelstijl werd het tempo aan mijn wegkwijnende vermogen aangepast. Michel had ondertussen de routeleiding op zich genomen en leidde ons over allerlei mooie weggetjes met een grote bocht om ’t Zand heen richting Holwierde en van daar via Krewerd, Eenum, Stedum en St. Annen weer richting Stad.
   Bij aankomst stonden er ruim 145 kilometers met een gemiddelde van net geen 30 op mijn Garmin.
   Ik ben dus nu aan het herstellen van de hersteltraining….. 😉

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht