bg

Gastenboek

Vorige onderwerp Volgende onderwerp
Weergave van 2 reactie threads

Zondagochtend 9.00 uur

 • Auteur
  Berichten
  • #13019
   Ekko Smith
   Deelnemer

   5 vrouwen en 5 mannen om 9 uur op weg met een gastrijdster. Ik vraag anderen om namen te noemen omdat ik zeker een paar mis. Op weg naar Bakker van der Veen via de noord kant van de A7. Prachtig weer en een relatief creatieve route. Op een gegeven moment bij Opende en Drachten kom ik met mederijdster tot de conclusie dat we de A7 toch echt weer eens moeten kruizen om in Bakkeveen terecht te komen. Een paar keer wordt gevraagd om het tempo iets te minderen. Onze gastrijdster houdt goed stand op haar Koga uit de 80-er jaren met Cinelli stuur ( collectors item onder de fixie liefhebbers). In Bakkeveen aangekomen weer eens genoten van de goede koffie en dito appelgebak ( ietsje droog, van gisteren?). Herinneringen over Sterrebosconcerten70 -ger jaren wordt opgehaald, Sweet’d’ Buster, Dexy’s, The Shirts en Fischer Z, etc. Geeft een klein beetje de leeftijd van de jongetjes weer. Via Roden, Roderwolde en de Onlanden terug nog even de 52 km/ u aangetikt en daarna alhier een rondvraag. The English Man gaat voor een extra rondje en hij schreeuwt
   “Achter” als er verkeer van die kant komt, ” right on ” . Als zeevarend volk bezitten we ook de wereldtaal, way to go. Het was een fijne zondagochtend, genoten.

   • Dit onderwerp is gewijzigd 7 jaren, 10 maanden geleden door Ekko Smith.
  • #13024
   Karin
   Gast

   Dank allen die vanochtend mee waren naar Bakkeveen. Voor mij was het een fijn tochtje-zo-kom-je-nog-es-ergens, want hardlopend of skatend kwam ik niet veel verder dan Roderwolde. Heerlijk gefietst, prima koffie en veel gezelligheid. Mijn old timer heeft me veilig thuisgebracht en staat weer te blinken op de plek waar hij de afgelopen 15 jaar heeft moeten wachten op dit moment. Zonde! Ik ga hard mijn best doen vaker te komen!

  • #13031
   Gerda Jansen
   Deelnemer

   En dan hier nog even de namen, de vrouwen: Lien, Nienke, Mariel, Karin et moi en de heren: Rob Bosman, Peter Hoogwater, Anne-Jan, Derek ( the english man) en Ekko. Heerlijk gefietst inderdaad!

Weergave van 2 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar overzicht